fashiondays.ro

Aparat de aer conditionat LG S12AQ+S12AQU Inverter (LG)

Aparat de aer conditionat LG S12AQ+S12AQU Inverter (LG)
sursa articol:MarketOnline
aer conditionat



Cod produs: S12AQ+S12AQU; Tip aparat: Split; Functii: Incalzire Racire; Tip Filtre: Nano Carbon Triplu Filtru Nano Bio Fusion Plasma; Agent de racire: R410A; Inverter: Da; Capacitate racire: 12000 BTU/hr; Clasa energetica de racire: A; Capacitate incalzire: 13648 BTU/hr; Nivel zgomot: 39 dB; Dimensiuni (I x L x A): 87.5 x 28.5 x 19.5 cm; Culoare: Argintiu; Greutate: 12 kg; Nivel zgomot: 45 dB; Dimensiuni (I x L x A): 77 x 54.5 x 28.8 cm; Greutate: 35 kg; Instalare inclusa: Nu; Kit instalare inclus: Nu;

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Spre deosebire de aparatele de aer conditionat conventionale, aparatele inverter pot modifica turatia compresorului pentru a ajusta necesarul de racire sau incalzire. Cand se atinge temperatura dorita in camera, aparatul ajusteaza turatia compresorului astfel incat sa se mentina temperatura dorita in camera, in felul acesta realizand economii de energie de pana la 44%.

Cand se porneste aparatul de aer conditionat este ori cald ori rece, astfel compresorul functioneaza la turatie maxima pentru a atinge temperatura dorita in camera cat mai repede. Cand se atinge temperatura dorita, spre deosebire de aparatele de aer conditionat conventionale care pornesc sau opresc compresorul, aparatele LG inverter ajusteaza si modifica permanent turatia compresorului pentru a mentine constanta temperatura dorita, cu minim de fluctuatie pentru a nu perturba confortul dumneavoastra.

Aparatele de aer conditionat LG sunt prietenoase cu mediul inconjurator si recunoscute de catre utilizatorii din intreaga lume pentru calitatea lor foarte buna, de aceea LG a produs peste 10 milioane de unitati in 2006, devenind producatorul mondial numarul unu pentru al saptelea an consecutiv.

Sistemul de purificare NEO-Plasma

Sistemul unic LG NEO-Plasma este echipat cu 7 filtre specializate care sunt structurate in 5 stadii pentru imbunatatirea filtrarii. Reduce praful, mirosurile, distruge bacteriile si alergenii si poate retine chiar si fum de tigara.
aer conditionat



Neo Plasma

1. Prefiltrul - Filtru antibacterian pentru a reduce grosier praful, spori si alte particule mari.
2. Filtru Nano Carbon - Filtrele Nano Carbon retin particulele de miros din incapere.
3. Triplu Filtru - Este compus din trei filtre specializate pentru a elimina mirosurile asociate cu materialele de constructii, vopseluri, formaldehide etc.
4. Filtrul Nano Bio Fusion - Contine bioenzime care penetreaza direct peretii celulelor anumitor bacterii si alergeni pentru a descompune nucleul celulei.
5. Filtrul Plasma - Filtrul PLASMA este conceput si dezvoltat numai de catre LG, pentru a retine cele mai fine particule de praf, chiar si particule de fum de tigara.
MarketOnline - Servicii de sapte stele!

2 comments:

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.