fashiondays.ro

Sevensins Soft,Sexy,Hot & Kinky!

Sevensins s-a nascut din ideea de a indeplini dorintele tuturor femeilor, dar si a barbatilor de langa ele. Magazinul are o gama variata de produse, de la lenjerie intima de lux, pentru mirese, aniversari si seri speciale, pana la lenjerii sexy, indraznete, care pot implini orice fantezie. Nici barbatii nu sunt neglijati la acest capitol, magazinul nostru online punand la dispozitie o gama de lenjerie intima variata, incluzand chiloti, boxeri, tricouri si maieuri de o calitate ireprosabila.
Targetul nostru il reprezinta femeile si barbatii cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani, cu venituri medii spre mari, studii medii - superioare, fara prejudecati si inhibitii.
Sevensins
Perioadele de varf ale vazarilor sunt reprezentate in special de lunile in care se fac cadouri (Craciun, Valentine's Day, 1 si 8 Martie) si cele sezoniere (vara - custume de baie, iarna - dresuri, craciunite). Peste 60% din cumparatorii SevenSins sunt barbati, dar produsele achizitionate de acestia sunt destinate persoanelor de sex feminin, iar un mare procent din cumparatori opteaza pentru ambalarea cadou a produselor. Cele mai multe comenzi sunt primite in weekend, conturand profilul cumparatorului SevenSins - o persoana ocupata care incearca sa isi condimenteze putinul timp liber ramas. Produsele cele mai vandute sunt sutienele push-up, chiloteii sexy, corsetele, si in general seturile, costumele si desuurile cu conotatie erotica.
Sevensins