fashiondays.ro

Ucigasul lui iPhone este Samsung Galaxy S3

"Prin intermediul GALAXY S III, Samsung a redefinit experienta utilizatorului, prin integrarea unui hardware de top care ofera functionalitati sporite,” a declarat JK Shin, Presedinte si sef al Diviziei IT & Comunicatii Mobile din cadrul Samsung.
telefon mobil samsung galaxy



Samsung Electronics a anuntat pe 3 mai lansarea celei de-a treia generatii de smartphone-uri premium GALAXY S: Galaxy S III.
GALAXY S III este un telefon care recunoaste, intelege, raspunde si iti permite sa impartasesti momentele importante pe loc, cu mare usurinta.
Orice tip de continut poate fi vizualizat la claritate maxima pe ecranul HD Super AMOLED de 4,8 inci, in timp ce camera principala de 8MP si cea frontala de 1,9MP ofera o intreaga varietate de optiuni inteligente de fotografiere si de optiuni de recunoastere faciala pentru a capta cu usurinta clipele memorabile. Samsung GALAXY S III dispune de sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.


Interactiune naturala

GALAXY S III revolutioneaza interactiunea dintre dispozitiv si utilizator. Atat de inteligent incat iti poate detecta trasaturile fetei, vocea si gesturile, GALAXY S III se adapteaza la utilizatorul individual, pentru a oferi o experienta de utilizare comoda. Cu functia inovatoare „Smart stay”, GALAXY S III recunoaste modul in care este utilizat telefonul – de la citirea unor ebook-uri la navigare web - prin detectarea ochilor utilizatorului cu ajutorul camerei frontale. In plus, mentine o luminozitate ridicata a ecranului, pentru o vizualizare superioara a continutului.

GALAXY S III incorporeaza „S Voice”, interfata avansata de utilizare pentru limbajul obisnuit, prin intermediul careia telefonul poate asculta si raspunde la comenzile utilizatorilor. Pe langa cautarea de informatii si comunicare de baza intre dispozitiv si utilizator, S Voice dispune de functii puternice pentru controlul si comenzile dispozitivului. Atunci cand alarma telefonului suna, dar ai nevoie de inca putina odihna, trebuie doar sa ii spuneti „snooze”. Puteti folosi S Voice si pentru a reda cantecele favorite, ajusta volumul, trimite mesaje text si e-mail-uri, organiza orarul, sau lansa automat camera si capta o imagine.

O alta noutate disponibila pe GALAXY S III este recunoasterea miscarilor, pentru functionalitate sporita. Daca scrii cuiva un mesaj, dar te razgandesti si te decizi sa il suni, trebuie doar sa ridici telefonul la ureche, iar „Direct call” va forma numarul. Cu „Smart alert”, GALAXY S III te va scuti de griji prin inregistrarea apelurilor sau mesajelor pierdute; telefonul va vibra pentru a te anunta referitor la apeluri pierdute sau mesaje atunci cand este folosit dupa o perioada de repaus.


Sharing usor, in mod instantaneu

Samsung GALAXY S III este mai mult decat un dispozitiv personal de care se poate bucura un utilizator – poti impartasi beneficiile sale cu prietenii si familia, oriunde te-ai afla. Cu noul „S Beam”, GALAXY S III aduce o imbunatatire serviciului Android™ Beam, ce permite partajarea unui videoclip de 1GB in doar 3 minute si a unui fisier audio de 10 MB in doar doua secunde. Aceasta, prin simpla atingere a altui GALAXY S III, chiar si fara semnal de retea sau Wi-Fi. Functia „Buddy photo share” permite un share simultan al fotografiilor cu toti prietenii care se afla in poza, direct din camera sau din galeria foto, intr-un mod extraordinar de simplu.

Cu ajutorul „AllShare Cast”, utilizatorii pot conecta instantaneu GALAXY S III la televizor prin Wi-Fi, pentru transferul imediat al continutului de pe telefon pe un ecran mai mare. „AllShare Play” poate fi utilizat pentru share instantaneu in cazul oricarui fisier, intre GALAXY S III si tableta, PC sau televizoare, indiferent de distanta dintre dispozitive. De asemenea, AllShare Play incorporeaza si functia „Group Cast” ce permite impartasirea continutul ecranului tau catre mai multi prieteni pe aceeasi retea Wi-Fi; intr-un document poti scrie comentarii si realiza schimbari simultan cu colegii, prin sharing in timp real pe dispozitivul personal.

Experienta de gaming capata o noua dimensiune prin intermediul „Game Hub”, care ofera acces la numeroase jocuri sociale, in timp ce „Video Hub” pune la dispozitia utilizatorilor programe TV si filme de inalta calitate. In plus, „Samsung Music Hub” va oferi un serviciu personal de streaming de muzica.
"Game Hub”, „Video Hub” si „Music Hub” vor fi disponibile initial in tari selectate si vor fi lansate progresiv pe piata globala.
sursa articol:http://ro.stiri.yahoo.com/samsung-galaxy-iii-specificatii-tehnice-complete-noi-functionalitati-053100866.html