fashiondays.ro

Branduri tari la Fashion Days|Levi’s®

Levi’s®

imbracaminte online Denimul ne duce putin prin istorie de fiecare data cand il purtam, iar istoria lui incepe odata cu istoria Levi’s®.

Fashion Days A trecut prin Razboiul Rece, seceta, recesiune, Primul si Al Doilea Razboi Mondial si acum se bucura de o traditie de neclintit de mai bine de 130 de ani. Brandul Levi’s® a facut istorie si inca face. Este cunoscut de parintii tai si de parintii parintilor tai si a fost alaturi de ei in momentele de glorie ale tineretii, asa cum este acum alaturi de tine: inovator, proaspat, plin de stil si personalitate, rebel, cuceritor.
Un simbol al pasiunii si independentei, Levi’s® are un statut aproape mitic: de la jeansii clasici Levi’s®, un fel de Mercedes al jeansilor, pana la articole vestimentare smart-casual, celebrul brand a schimbat stilul a generatii intregi de femei si barbati, inca din anul 1853, cand a creat prima pereche de jeansi din lume.
Si tot de-atunci, o simpla fraza a capatat sacralitate si a ridicat dorinte in randul tuturor: “Imi doresc o pereche de Levi’s®.”

haine online