fashiondays.ro

Combina frigorifica Full No Frost

combina frigorifica no frost Combina frigorifica Samsung RL60GQERS1, 400 l, Clasa A+++, Full No Frost, Argintiu  



Sistem ecologic Smart Eco
Sistemul Smart Eco permite maximizarea eficientei energiei prin aplicarea tehnologiilor bazate pe senzori si prin ajustarea functionarii compresorului, personalizata in functie de modul dvs. de utilizare.  


Mai mult spatiu de depozitare inseamna mai putine drumuri la piata.
Frigiderul BMF din Seria G cu capacitate de maximizare a spatiului de depozitare ofera pana la 400 l de spatiu in compartimente pentru a putea depozita aproape orice - bauturi, alimente congelate, micul dejun, pranzul si cina de astazi, cele din weekend si chiar si alimentele pentru reuniunea de familie la iarba verde de saptamana viitoare. Problema nu va fi spatiul de depozitare, ci cumpararea unei cantitati suficiente de alimente pentru a-l umple.  


No Frost
Modelele No Frost de la Samsung nu acumuleaza gheata. Asadar, utilizatorii nu mai trebuie sa-si faca griji cu dezghetarea frigiderului.  


Debit multiplu
Aerul de racire circula prin mai multe iesiri de la nivelul fiecarui raft si mentine o temperatura uniforma si constanta.  


Afisaj cu LED-uri albastre
Afisajul sofisticat cu LED-uri albastre infrumuseteaza exteriorul usii frigiderului cu aspectul sau ultramodern, imbunatatind atat utilitatea, cat si designul.
 

Gheata instant cu o simpla rotire.
S-au dus zilele in care va chinuiati sa scoateti cuburile din tavile pentru gheata. Datorita aparatului rotitor de cuburi de gheata, puteti obtine cuburile mai simplu ca niciodata. Este suficienta o simpla rotire a unui cadran. Este adevarat. Mai multa tehnologie bazata pe confort de la creatorii inovatori de la Samsung.  


Proiectat pentru confort.
Gata cu efortul la deschiderea usii. Manerul EZ usureaza deschiderea usii. O usureaza atat de mult, incat chiar si un copil ar putea face acest lucru. Proiectat pentru confortul dvs., acest maner inovator usureaza extrem de mult deschiderea usii robuste a frigiderului BMF din Seria G de la Samsung. Nu mai este nevoie de efort suplimentar. in sfarsit!

Oferta Combine frigorifice click aici