fashiondays.ro

Creme si lotiuni fata de la FashionUp

crema de fata
Redness Solutions Clinique (Clinique)
Cremă pentru Calmare Imediată
Cremă hidratantă, extra delicată fără ulei.Calmează roseata vizibilă si iritatiile.Oferă remediu imediat si netezeste pielea.Fortifică pielea impotriva agresorilor externi.
Marimi disponibile: 30ml
crema de fata
Repairwear Lift Firming Day Cream Very Dry Clinique 30 ml (Clinique) Cremă de Zi pentru Fermitate- Pentru Piele Foarte Uscată spre Uscată
Această cremă de zi ajută la producerea naturală a colagenului.Imbunătăţeşte fermitatea pielii şi capacitatea de a se apăra de factorii externi.Protejează pielea impotriva efectelor nocive ale razelor UV.Reduce apariţia liniilor fine şi a ridurilor.Lasă pielea moale şi fină. Zi după zi, pielea este mai fermă şi tonifiată.
Marimi disponibile: 30ml
lotiune hidratanta
Lotiune pentru clariatate Clarifying Lotion 4 Clinique 400 ml (Clinique) Dizolvă instantaneu celulele moarte si impuritatile. Absoarbe excesul de grăsime pe parcursul zilei.Matifiază luciul, chiar si pe zona T.Mentine pielea incredibil de clară in timp ce hidratează.Lasă pielea catifelată, netedă si clară. Perfectă pentru pielea foarte grasă
Marimi disponibile: N/A
crema de fata
Natura 24 Cream Dry Skin Cannaderm (Cannaderm)
Crema pentru piele uscata si sensibila. Substanţele active sprijina capacitatea sa naturala de regenerare a celulelor pielii, de hidratare si de reinnoire a echilibrul pH-ului pielii,reduce ridurile si alte manifestari ale imbatranii pielii.
Marimi disponibile: N/A