fashiondays.ro

Hard Disk extern Western Digital My Book Essential 3.0, 2 TB, USB 3.0

hard disk extern
HDD extern Western Digital My Book Essential 3.0, 2 TB, USB 3.0, Negru

Vezi modele de Hard Disk-uri externe la eMAG

Acest HDD extern de la WD are nota 4/5 de la mine. Arata foarte bine, un negru lucios foarte placut - LED-ul cu 3 stari(nu clipeste - nu transfera informatii, clipeste de 3x pe secunda - platanele se invart, clipeste 1 data la cateva secunde - standby) si sigla WD fiind singurele elemente aflate la vedere.
Restul se aflta in spate: porturile pt alimentare si conectare la USB, Kensington Lock-ul si butonul ON/OFF. Compatibil USB 1.1 , 2.0 si 3.0.
Nu necesita adaptor special USB 3.0 -Usb 2.0(astfel incat nu necesita 2 porturi USB 2.0 pentru a suplini necesarul de energie necesar functionarii, necesar ce poate fi asigurat doar de un port USB 3.0 deoarece este alimetat la priza). Fante de aerisire suficiente incat sa nu va faceti probleme ca ati blocat una din greseala. Pretul este foarte bun si este perfect justificat.
La capitolul pret/performante are 5/5 din partea mea. Un alt punct forte este modul silentios in care reuseste sa isi faca treaba.
Nu isi face absolut deloc simtita prezenta in camera, nu face zgomot nici la formatare, nici la transfer fisiere nici la citire. E perfect din punctul asta de vedere Pe partea negativa tin sa mentionez slabiciunea pe care o are la amprente. Suprafata acestui HDD fiind un mediu de viata foarte propice pentru amprente si praf, trebuie acordata o ingrijire speciala si o curatare frecventa daca doresti sa ii pastrezi aerul de lux si luciul minunat de pe carcasa. Memoria efectiva este de 1.81 TB, reprezentand 90.5% din capacitatea specificata de producator. In legatura cu viteza de transfer: platanele se invart la 7200rpm ceea ce inseamna ca limitarile sunt date de portul USB 2.0, daca il ve-ti folosi conectat la un port USB 3.0 atunci ii ve-ti dezlantui adevaratele performante. Va sfatuiesc sa nu folositi softurile incluse pe el decat daca tineti sa il folositi special pentru backup.
Daca doriti sa il folositi si pentru a stica fisiere pe el atunci o sa faceti o mare incalceala asa ca mai bine alegeti: doar backup automat folosind softul aflat pe dispozitiv, doar stocare de fisiere sau, a 3a varianta, stocare de fisiere si backup manual sau folosind un alt program software care sa isi faca treaba mai bine. In legatura cusoftul de formatare de pe el, sfatul meu este ca la prima utilizare sa nu folositi nici un soft de quick format, ci sa il formatati folosind windows/ce vreti voi debifand casuta quick format.
O sa dureze mult, dar pentru a fi siguri ca totul merge bine de acum inainte merita. Dupa prima formatare normala puteti folosi quick format pentru a reformata sau softul de quick format disponibil deasemenea pe acest HDD. Aceste lucruri sunt toate impresiile pe care acest produs mi le-a facut pana acum. Il recomand oricui. Ieftin si bun;).
Daca pretul nu va creste atunci va sfatuiesc sa luati acest produs sub serioasa considerare atunci cand doriti o solutie de stocare/backup moderna, rapida, eficienta, sigura si cu un design modern.

Autor articol:Patatu Stefan(cumparator eMAG)
sursa articol:eMAG.ro