fashiondays.ro

Router wireless N Gigabit TP-LINK

router wireless
Router Gigabit TL-WR1043ND 300Mbps Wireless N

Este un dispozitiv ce ofera conexiuni cu fir si wireless, fiind proiectat pentru utilizarea cu echipamente de retea atat pentru acasa, cat si pentru birouri mici.
Acesta ofera o viteza de transfer incredibila de 300Mbps, fiind ideal pentru streaming video HD, apeluri VoIP, partajarea fisierelor complexe si jocuri online.  

Port-uri Gigabit – Latime de banda incredibila TL-WR1043ND integreaza un switch Gigabit pentru capabilitati sporite de transfer a datelor, si dezlantuie potentialul maxim al retelelor N-abled, eliminand limitarile vitezei de transfer intre conexiunea wired si cea wireless 11n. Ofera o atenuare sporita a pierderilor de date pe distante mari precum si prin obstacole din birouri si apartamente, chiar si prin peretii din fier-beton. Semnalul puternic pe distante mari permite conexiuni fara intreruperi, ceea ce dispozitivele traditionale 802.11g nu pot oferi. Router-ul are capacitatea de a lucra fluid si fara intarzieri cu majoritatea aplicatiilor ce necesita o latime de banda mare, incluzand apelurile VoIP, streaming video si jocurile online.

 Butonul QSS (Quick Setup Security)
Fiind compatibil cu standardul WI-FI Protected Setup™ (WPS), TL-WR1043ND ofera functia Quick Security Setup ce permite utilizatorilor, prin simpla apasare a butonului “QSS”, setarea instantanee a unei conexiuni securizate WPA2, mult mai sigura decat criptarea WEP a datelor. Nu numai ca setarile se realizeaza aproape instantaneu si cu o usurinta incredibila, dar nici nu va fi nevoie sa tii minte vreo parola!

 Magazin Online Recomandat eMAG.ro