fashiondays.ro

Black Friday, sarbatoarea preturilor mici!

reduceri,promotii,discount-uri

Reduceri de pret si discount-uri cat pentru tot anul!


Anul acesta in Romania se sarbatoreste o noua  editie BLACK FRIDAY ,o zi in care magazinele ofera REDUCERI  DE  PRET  si DISCOUNT-URI cat pentru cele 365 de zile ale anului.
Ziua cea mare a preturilor mici isi are originile in Statele Unite si este un concept care a fost imprumutat cu succes pentru prima data in 2011 si la noi in tara.

Cumparatori pot achizitiona la tarife injumatatite electrocasnice ,electronice,componente pc,haine si incaltaminte ori alte produse care intra sub incidenta reducerilor.
Unele magazine prelungesc perioda de REDUCERI DE PRET iar discounturile pot ajunge pentru unele marfuri pana la 70-80% din pretul final.
Datorita succesului foarte mare inregistrat de unele magazine online anul  trecut au fost probleme cu stocurile iar unele site-uri sau blocat datorita avalansei de comenzi.


BLACK FRIDAY - Electronice,electrocasnice si componente PC la jumatate de pret!


Unul dintre lideri din piata online de electronice,electrocasnice si IT&C, eMAG.ro,anunta reduceri semnificative de pret la sfasitul lunii Noiembrie la peste 20.000 de articole.
De asemenea tot pe acelasi segment de produse electronice si IT,magazine online cum ar fi MarketOnline sau ClickShop vin in intampinarea cumparatorilor cu preturi reduse cu ocazia BLACK FRIDAY din acest an.
La program participa si evoMAG care ofera preturi mai mici atat la produse finite cat si la accesorii si componente pc.

BLACK FRIDAY - Haine Online la pret de chilipir!


Pentru cei care vor sa achizitioneze articole de imbracaminte sau incaltaminte la preturi mult mai mici,unele magazine online de prestigiu cum ar fi FashionUp sau AmaFashion au campanii de reduceri pe o perioada mai mare de timp ,unele incepand chiar de azi.
Paltoane,ghete,cizme,botine,jeansi,pulovere,rochii,bluze,topuri si alte articole vestimentare le puteti achizitiona acum la un pret mult mai bun.
Magazinul Starshiners isi propune sa le scoata din amorteala pe doamne si domnisoare propunandu-le sute de reduceri.
De asemenea,pe segmentul fashion se confirma participarea la promotii si a magazinelor online La Redoute si 3Suisses.

BLACK FRIDAY - Carti ieftine!


Editura Nemira si-a anuntat participarea la Black Friday cu zeci de promotii.Mai multe detalii despre campanie vom afla joi.
Libraria online Libris va oferi peste 147.000 de titluri de carte la preturi mai mici.
In plus tot cu ocazia Black Friday cititori de carte din Romania vor avea parte pe libraria online Libris de o promotie surpriza.