fashiondays.ro

Preturi mici de sarbatoare !

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

CB Store - Fashion Imbracaminte Lenjerie

CBstore.eu in perioada 12 decembrie 2012 - 7 ianuarie 2013 a redus preturile la o gama larga de produse din diverse categorii.Pentru a fi indentificate de cumparatori produsele poarta o eticheta speciala de sarbatori pe fond alb cu textul rosu PRET REDUS.
Reducerile vor fi realizate pe segmente,in acest moment se aplica la articole sport urmand ca saptamana urmatoare discount-urile sa fie aplicate si altor categorii.


3 Suisses - VIP

3Suisses - Imbracaminte Incaltaminte Accesorii

3Suisses va ofera reduceri exclusive care pot ajunge pana la 80% acum pe final de an .Moda franceza este acum accesibila.Pana pe 16 decembrie 2012 avem o oferta speciala - Reducere Fulger de 30% pentru o selectie de articole din gama Mantouri si Incaltaminte!


FashionUp.ro

FashionUp - Imbracaminte Incaltaminte Accesorii

FashionUp va ofera o serie de reduceri pentru articole vestimentare,accesorii si incaltaminte.


Matar.ro

Matar - Fashion Imbracaminte incaltaminte

Matar ofera clientilor sai o campanie de reducere de pret de 30% la colectia de incaltaminte Condur by Alexandru.Pentru a vizualiza colectia click aici
De asemenea ofera un voucher cadou de 20 Ron si transport gratuit pentru comenzile mai mari de  149 Ron


MeliMeloParis.ro

Meli Melo - Imbracaminte Accesorii

Meli Melo va ofera  seturi caciula si fular la 19,99,fulare de la 14,99 ron,genti party si multe alte accesorii funny si calduroase in aceasta iarna. Pe site va puteti inspira pentru multe idei de cadouri.


jucarii

Strollers - Jucarii

Sarbatoarea Craciunului este o mare bucurie pentru copii.Strollers are la promotie zeci de modele de jucarii si cadouri pentru cei mici , baietei si fetite.Oferta o puteti vizualiza aici


eMAG - Electronice Electrocasnice IT&C

In perioada 14- 20 decembrie 2012,eMAG va asteapta cu o serie de promotii si reduceri la o gama variata de electronice electrocasnice si it.



Produse evoMAG.ro

evoMAG -Electronice Electrocasnice IT&C

In Decembrie evoMAG a prelungit programul de lucru pentru a fi si mai mult timp la dispozitia dv. In perioada 9.11-24.12.2012 promotiile oferite de evoMAG sunt o tentatie pentru amatorii de inalta tehnologie.
Vizualizati oferta click aici