dyfashion.ro

Recomandari Cadouri de Valentine's Day | FashionUp


Ursulet ceramica cu inimioara bam boo - alb (bam boo)

Pentru indragostitii de toate varstele si temperamentele, bam boo s-a pregatit deja cu un intreg arsenal recomandat de Cupidon. In asteptarea Zilei Indragostitilor din 14 februarie gasesti in bam boo lumanari parfumate speciale Valentine's Day, petale de baie ca de trandafir, clopotelul dragostei, ursuleti cu inimioare, cutii de bijuterii, rame foto in forma de inima, jocuri de zaruri cu tenta erotica, sah cu shoturi si multe alte propuneri, toate in culorile dragostei - roz dulce, rosu aprins, alb pur sau modele inflorate pentru cei mai romantici. Nu e nevioe sa umbli dupa cadouri de Sf. Valentin, bam boo le-a pregatit deja pentru tine.Cana model Valentine bam boo - multicolor (bam boo)

Pentru indragostitii de toate varstele si temperamentele, bam boo s-a pregatit deja cu un intreg arsenal recomandat de Cupidon. In asteptarea Zilei Indragostitilor din 14 februarie gasesti in bam boo lumanari parfumate speciale Valentine's Day, petale de baie ca de trandafir, clopotelul dragostei, ursuleti cu inimioare, cutii de bijuterii, rame foto in forma de inima, jocuri de zaruri cu tenta erotica, sah cu shoturi si multe alte propuneri, toate in culorile dragostei - roz dulce, rosu aprins, alb pur sau modele inflorate pentru cei mai romantici. Nu e nevioe sa umbli dupa cadouri de Sf. Valentin, bam boo le-a pregatit deja pentru tine. pret: 12.99 RON


Rama foto model inima bam boo - bbKOP252800070-3-alb (bam boo)

Valentine`s Day / Deco
Pentru indragostitii de toate varstele si temperamentele, bam boo s-a pregatit deja cu un intreg arsenal recomandat de Cupidon. In asteptarea Zilei Indragostitilor din 14 februarie gasesti in bam boo lumanari parfumate speciale Valentine's Day, petale de baie ca de trandafir, clopotelul dragostei, ursuleti cu inimioare, cutii de bijuterii, rame foto in forma de inima, jocuri de zaruri cu tenta erotica, sah cu shoturi si multe alte propuneri, toate in culorile dragostei - roz dulce, rosu aprins, alb pur sau modele inflorate pentru cei mai romantici. Nu e nevioe sa umbli dupa cadouri de Sf. Valentin, bam boo le-a pregatit deja pentru tine.

Iubeste si daruieste !
Vezi oferta completa de Valentine's Day click aici