dyfashion.ro

Camasi MONIQUE / Camasi Dama

Camasi dama

Camasa office rosie cu buline, MONIQUE (MONIQUE)

Camasi dama / FEMEI
Camasa nu poate lipsi din garderoba nici unei femei. De aceasta data, Monique iti propune o camasa rosie cu buline mici albe, ideala pentru a scoate din anonimat orice tinuta office. Are croiala cambrata, cu maneca lunga si manseta lata inchisa cu 3+1 nasturi. Compozitie: 95%Bumbac,5% Elastan.
Marimi disponibile: S,M

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Camasi dama



Camasa cu esarfa, MONIQUE (MONIQUE)

Camasi dama / FEMEI / 
Camasa din voal fin de bumbac cu buline. Are platca pe umeri si croiala lejera. Se inchide in fata cu nasturi, are maneca lunga, cu manseta. Gulerul a fost transformat intr-o esarfa cu aspect chic. Se poarta in combinatie cu fuste conice sau pantaloni cu talie inalta.
Compozitie: 75%Bumbac, 25% Polyamida.
Marimi disponibile: S,M

Camasi dama

Camasa office bleumarin cu buline, MONIQUE (MONIQUE)

Camasa nu poate lipsi din garderoba nici unei femei. De aceasta data, Monique iti propune o camasa bleumarin cu buline mici albe, ideala pentru a scoate din anonimat orice tinuta office. Are croiala cambrata, cu maneca lunga si manseta lata inchisa cu 3+1 nasturi.
Compozitie: 95%Bumbac,5% Elastan.
Marimi disponibile: S,M,L

Camasi dama

Camasa Stripe&Blue Dots, MONIQUE (MONIQUE)

Camasi dama / FEMEI /
O combinatie inedita intre tesatura de baza cu dungi fine si garnituri interioare din tesatura cu buline, a dat nastere unei camasi casual, usor de asortat la jeansi sau elemente sport.
Compozitie: 95%Bumbac,5% Elastan.
Marimi disponibile: M,L


Camasi dama

CAMASA SLEEVELESS (MONIQUE)

Camasi dama / FEMEI
Camasa din voal cu lycra, fara maneci. Datorita culorii nude si a croiului lejer, poate fi usor asortata la orice tinuta colorata.
Compozitie: 70%Vascoza, 25% Polyamida, 5% Elastan.
Marimi disponibile: L,M