fashiondays.ro

Cosmetice | Extensii Par


VIP DeLuxe Blond Platinat (Divisima)


VIP DeLuxe / Clip-On Par Natural / Vezi oferta click aici

Colectia VIP DeLuxe Divisima ofera look-ului tau stralucirea Divelor de la Hollywood. Impresioneaza cu parul tau oriunde ai fi! Starneste admiratia tuturor cu volumul si stralucirea podoabei tale capilare.Extensiile de par sunt:- tip clip on-in- gramaj triplu - foarte dese si groase- par natural 100%- calitate A+++++, Gama VIP DeLuxe- se pot vopsi, intinde, ondula, coafa.
Un set 10 mese este impartit astfel:- 2 mese cu 3 clipsuri- 4 mese cu 2 clipsuri- 4 mese cu 1 clipsCalitatea acestor extensii VIP de lux este vizibila inca de la prima atingere, fiind cea mai buna din domeniul extensiilor din inteaga lume!Clipsurile ultra-small fac ca aplicarea sa fie mai usoara ca niciodata. 

Recomandam Gama VIP DeLuxe pentru un stil inconfundabil mai elegant, mai frumos si mai estetic.Toate produsele Divisima sunt fabricate manual, set cu set, garantand o rezistenta mai mare si un aspect mult mai plin al acestora.Suntem specializati in productia si comercializarea de extensii de par natural de cea mai buna calitate indiana si beneficiem de un grup creativ, de un departament intern de cercetare si dezvoltare dar si de o retea larga de distribuitori profesionisti in toata Romania, precum si in intreaga lume, oferindu-va astfel produse la cele mai avantajoase preturi.
Daca vrei ca parul sa faca parte din accesoriile forte ale frumusetii tale alege cu incredere Divisima.

Divisima