Maieuri Barbati Catalin Botezatu


Maieu + Chilot Barbati (Catalin Botezatu)

Maieuri Barbati
Cu o asemenea colectie de compleuri, parca nici nu te mai deranjeaza frigul de afara. Un maieu confortabil si usor, care se ascunde perfect pe sub hainele tale. Cu siguranta iti va sta alaturi in zilele racoroase, pentru ca odata ce l-ai cumparat, nu te vei mai dezlipi de el. In plus, un nou model de chiloti de barbati Catalin Botezatu confectionat din bumbac moale si confortabil promite solemn sa nu te lase la greu. Poarta acest compleu in orice moment al zilei si simte-te ca in a doua piele. Bineinteles ca banda elastica a chilotului poarta initialele \'CB\'. Compleul Catalin Botezatu este confectionat din bumbac de cea mai buna calitate, asa ca va rezista la spalat...mult si bine! Produsele sunt fabricate integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% bumbac 8%elastan.

Maieu Barbati (Catalin Botezatu)

Maieuri Barbati
Aceste articole sunt croite dupa un tipar model in asa fel incat confortul sa fie maxim iar ca si compozitie sunt executate din tricot bumbac 92% si 8% elastan, lucru care confera produsului o elasticitate marita si in acelasi timp revenirea la forma initiala dupa ce a fost purtat.

Vezi oferta click aici


Maieu Barbati - Colectia Russia (Catalin Botezatu)

Maieuri Barbati
Coborat direct de pe podiumul de moda, acest maieu face parte din colectia Russia, lansata sub semnatura designerului Catalin Botezatu. Maieul are brodat pe piept emblema colectiei Russia.Compozitie 100% bumbac

Maieu Barbati (Catalin Botezatu)

Aceste articole sunt croite dupa un tipar model in asa fel incat confortul sa fie maxim iar ca si compozitie sunt executate din tricot bumbac 92% si 8% elastan, lucru care confera produsului o elasticitate marita.


Share/Bookmark

0 comentarii: