dyfashion.ro

Rochii de club / Haine sexy

Rochie Malibu (Passion)

O rochita perfecta pentru o seara in club sau o petrecere pe plaja. Produsul include si chilotul tip string.Compozitie:- 70% poliester- 30% poliamidaFabricat in Polonia.











Rochie Snake (Chilirose)

Haine sexy / Rochii de club
Cautati o rochie neagra originala si unica? Daca clasica rochita neagra v-a plictisit, imprimeul gen sarpe va satisface toate dorintele. Este ornamentata cu holograme argintii in zona sanilor. Bretelele sunt detasabile.Compozitie:- 90% poliester- 10% elastanFabricat in Polonia.



Vezi oferta Rochii de club click aici



Rochie Victoria (Passion)

Haine sexy / Rochii de club
Cu un decolteu adanc si un spate bine pus in evidenta, rochita Victoria va atrage toate privirile in jurul tau.Compozitie:- 90% poliester- 10% elastanFabricat in Polonia.









Rochie Avril (Passion)

Haine sexy / Rochii de club
Rochita sexy si chilot tanga, confectionate din lycra lucioasa. Forma sanilor este pusa in evidenta de un cerc metalic.Compozitie:- 100% lycra lucioasaFabricat in Polonia.










Rochie Aton (Passion)

Haine sexy / Rochii de club
Rochita sexy cu spatele gol insotita de un chilotel tanga, confectionate din microfibra.Compozitie:- 90% poliester- 10% elastanFabricat in Polonia.




Vezi oferta Rochii de club click aici




Rochie Megan (Passion)

Haine sexy / Rochii de club
Rochita sexy ce sigur ii va atrage atentia celui ce te priveste. Lasa-l sa te admire si sa te soarba din priviri!Compozitie:- 90% poliester- 10% elastanFabricat in Polonia.