dyfashion.ro

Camasi / Bluze usor de accesorizat

Casual look

Camasa de Blugi cu Tinte

Casual look
Camasa cambrata din denim este un “must-have” al acestui sezon. Ea este insotita de o curea care marcheaza talia si are aplicatii metalice pe umeri. Este foarte usor de asortat cu colanti, pantaloni scurti sau fusta.






Casual look

Bluza London cu Tinte Neagra

Casual look
Bluza tricotata este disponibila intr-o gama variata de culori, de la albastru electric pana la corai. Bluza este accesorizata cu un rand de tinte discrete, la baza gatului.


CAMASI DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI



Casual look

Bluza Neon Spike Galben Roz

Casual look / 
Bluza este confectionata dintr-un material jerseu accesorizat cu perle si tinte. Terminatiile nefinisate ii dau un aer rebel .






Casual look

Bluza/Tunica Destiny cu dantela Gri

Casual look
Bluza este confectionata dintr-un tricot elastic combinat cu o dantela din catifea fina. Ea vine insotita de o curea care marcheaza talia. Se poate purta cu fustadar si cu o pereche de colati.




Casual look

Bluza Waves cu Tinte Neagra

Casual look
Tintele sunt cu siguranta must-have in acest sezon. Bluza este accesorizata cu un rand de tinte la baza gatului si poate fi purtata atat cu o fusta cat si cu o pereche de colanti si este ideala atat pentru birou cat si pentru scoala.





Casual look

Bluza cu dungi Verde

Casual look
Casual si feminina aceasta bluza este accesorizata cu nasturi pe piept. Este ideala pentru o tinuta de zi, chic si poate fi purtata atat cu o pereche de jeansi cat si cu o pereche de colanti.






Casual look

Bluza Chain I Albastru Electric

Casual look
Bluza poate fi purtata atat cu o fusta cat si cu o pereche de colanti si este ideala atat pentru birou cat si pentru scoala.Este accesorizata cu un rand de lant la gat. Cu siguratanta vei gasi o culoare perferata din gama variata disponibila.


CAMASI DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI


Casual look

Bluza Crush plisata Bleumarin

Casual look
Bluza Crush este ideala pentru orice ocazie, ea poate fi purtata atat la o ocazie speciala cat si la o tinuta casual . Daca sunteti o persoana pragmatica atunci aceasta piesa este pentru dv, putand fi combinata foarte usor. Materialul plisat cade usor.