dyfashion.ro

Sacouri Arona Carelli & B.A.D. Style by Adriana Barar

Sacou Squares (Arona Carelli)

Sacou Squares (Arona Carelli)

Acest sacou casual te va pune in evidenta in zilele ploiase ale acestui sezon. Alaturarea celor 3 tipuri de stofa jackard, captusala rosie care este vizibila la detaliul buzunarelor, maneca Chanel si capsele in locul nasturilor sunt elemente surpriza ce vor da o nota optimista tinutei tale. Poarta-l cu o pereche de pantaloni skinny basic sau cu o fusta cat mai simpla si lasa-te admirata. Produs unicatIntretinere: curatare chimicaMaterial: 100% lanaMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea L. Lungime sacou : 56 cm.
Sacou auriu (Arona Carelli)

Sacou auriu (Arona Carelli)

Sacouri femei
Acest sacou de culoare argintie, are o croiala deosebita specific ARONA CARELLI. Se inchide cu fermoar si are cusaturi rosii decorative. Cu acest sacou, nu poti trece neobservata! Produs unicatIntretinere: curatare chimicaMaterial: 95% tercot bbc si 5% elastanMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M(38). Lungime sacou : 60 cm.



Sacou chimono bej (Arona Carelli)

Sacou chimono bej (Arona Carelli)

Sacouri femei Vezi oferta / click aici
Culoarea crem este o buna alegere pentru sezonul de toamna, iar acest sacou este o piesa must-have in garderoba deoarece kimonoul cu maneca stramta nu face parte din categoria basic, datorita complexitatii tiparului si al executiei. Combina cu o camasa, cu pantaloni sau fusta si adauga tocuri inalte pentru un look sofisticat. Editie limitata.Intretinere: curatare chimicaMaterial: 95% lana si 5% elastanMasurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea S. Lungime sacou : 56 cm.


Sacou Back to Black (B.A.D. Style by Adriana Barar)

Sacou Back to Black (B.A.D. Style by Adriana Barar)

Sacouri femei
Sacou negru cu peplum detasabil putand fi astfel purtat ca si jacheta eleganta sau mai casual fara peplum. Prezinta aplicatii la nivelul umerilor fiind astfel o piesa intendintele acestui sezon. Se potriveste cu o preche de blugi si botine inalte, o rochie eleganta sau o fusta creion. Produs unicat.Intretinere: curatare chimicaMaterial: 100% PE Masurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungimea sacoului: 60 cm


Sacou Sheer Pleats (B.A.D. Style by Adriana Barar)

Sacou Sheer Pleats (B.A.D. Style by Adriana Barar)

Sacou din matase naturala si voal negru, alegerea perfecta pentru acompleta o tinuta eleganta. Poate fi purtat si ca bluza petrecuta in fata si cu o curea in talie. Completeaza o fusta lunga simpla, o pereche de pantaloni capri sau evazati pentru o tinuta de seara. Cu o pereche de blugi si tocuri ai un look smart-elegant care te scoate din anonimat. Produs unicat.Intretinere: curatare chimicaMaterial: 100% PE si matase Masurile modelului (cm): 87-65-92. Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea M (38). Lungimea sacoului : 65 cm.