dyfashion.ro

Camasi de dama din colectia La Femme

Camasi dama

Camasa bej femei cu maneca lunga DC 075

Camasi dama
Camasa bej femei cu maneca lunga DC 075, model din colectia de camasi La Femme de toamna iarna 2013. Camasa are gulerul si mansetele din material imprimat in carouri, in contrast. La inchiderea bluzei gasim acelasi material aplicat pe cant. Modelul de camasa este cambrat, are pense si la fata si la spate. Maneca camasii se poate indoi si prinde cu o gaica cu nasture si butoniera.  Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie: 40 % rayon, 55 % bumbac, 5 % spandex, Material: tesatura elastica din bumbac in ameste cu rayon(gen vascoza), Lungime: 65 cm, Produs import Franta.
Camasi dama

Camasa de dama bleum 034B

Camasa de dama bleum 034B, model din colectia de camsi La Femme toamna iarna 2013. Camasa este din bumbac, rayon si spandex, are inchidere pe fata cu nasturi aurii si la mansete aceasi nasturi. La stii guler, mansete si fenta fata este aplicat un material in contrast, in carouri, care scoate camasa din anonimat. Maneca camasii se poate face 3/4 si are o prindere in acest sens.  Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie: 40 % rayon, 55 % bumbac, 5 % spandex, Material: tesatura naturala cu fibra elastica, Lungime: 66 cm, Produs import Franta.
Camasi dama

Camasa de dama bleu 052

Camasi dama
Camasa de dama bleu 052 din colectia de camasi La Femme 2013.Camasa este din bumbac, rayon si spandex, are inchidere pe fata cu nasturi aurii si la mansete aceeasi nasturi.Camasa pe spate este usor cambrata datorita a doua pense. Camasa este potrivita pentru tinutele office sau school.. Maneca camasii se poate face 3/4 si are o prindere in acest sens. Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie: 40 % rayon, 55 % bumbac, 5 % spandex, Material: tesatura naturala cu fibra elastica, Lungime: 66 cm, Produs import Franta.

Camasi dama

Camasa pentru femei bleu model office M-8092

Camasi dama
Camasa pentru femei bleu model office M-8092, model din colectia de camasi la Femme toamna iarna 2013. Modelul este cambrat cu pense la fata si la spate. Mansetele camasii si fenta sunt in combinatie cu material bleumarin. Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie: 50 % bumbac, 4 % elastan, 21.5 % poliester, 24.5 % poliester, Material: tesatura elastica din bumbac in ameste cu rayon(gen vascoza), Lungime: 67 cm, Produs import Franta.

Camasi dama

Camasa femei alba 8085

Camasa femei alba 8085 din colectia de camasi toamna-iarna 2013.Camasa este confectionata din bumbac cu fibre elastice fiind potrivita pentru tinutele office si school. Partea din fata a acestei camasi este usor incretita si se inchide cu nasturi clasici. Camasa pe spate este usor cambrata datorita a doua pense. Compozitie:72% bumbac,23%poliamida, 5%elastan. Material: tesatura naturala cu fibra elastica, Lungime: 66 cm, Produs import Franta. Material:bumbac cu fibre elastice.

Camasi dama

Camasa alba femei cu maneca lunga DC 075

Camasi dama
Camasa alba femei cu maneca lunga DC 075, model din colectia de camasi La Femme de toamna iarna 2013. Camasa are gulerul si mansetele din material imprimat in carouri, in contrast. La inchiderea bluzei gasim acelasi material aplicat pe cant. Modelul de camasa este cambrat, are pense si la fata si la spate. Maneca camasii se poate indoi si prinde cu o gaica cu nasture si butoniera.Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie: 40 % rayon, 55 % bumbac, 5 % spandex, Material: tesatura elastica din bumbac in ameste cu rayon(gen vascoza), Lungime: 65 cm, Produs import Franta.

Oferta Camasi dama /click aici