dyfashion.ro

Lenjerie sexy ReneRofe

Portjartier 1059 (ReneRofe)

Portjartiere si jartiere
Portjartier ajustabil confectionat dintr-o dantela foarte fina. Poate fi accesorizat cu dres asortat din categoria Dresuri si nipples pentru sani din categoria Accesorii sani . Compozitie material: 92%nylon; 8%spandex.


LENJERIE SEXY FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI


Chilot 1073 (ReneRofe)

Chilotei sexy
Chilot clasic decupat in zona intima confectionat din voal fin si satin. Impreuna cu accesorii pentru sani din categoria Accesorii sani creeaza un efect irezistibil.





Chilot 1076 (ReneRofe)

Chilotei sexy
Chilot decupat in zona intima confectionat din voal fin cu detalii din dantela. Impreuna cu accesorii pentru sani din categoria Accesorii sani creeaza un efect irezistibil.




Lenjerie intima 512058 (ReneRofe)

Babydolls
Babydoll cu portjartier ajustabil atasat si chilot tanga confectionate din voal fin si dantela. Poate fi accesorizat cu dres asortat din categoria Dresuri .





Lenjerie intima 512054 (ReneRofe)

Babydolls
Babydoll cu portjartier atasat ajustabil si chilot tanga confectionate din microfibra si dantela. Poate fi accesorizat cu dres asortat din categoria Dresuri .





Chilot 1078 (ReneRofe)

Chilot clasic decupat in zona intima confectionat din microfibra cu detalii din satin in partea din spate. Impreuna cu accesorii pentru sani din categoria Accesorii sani creeaza un efect irezistibil.




Lenjerie intima 512064 (ReneRofe)

Babydolls
Babydoll cu bretele ajustabile si chilot tanga confectionate din microfibra si dantela.






Lenjerie sexy 502044 (ReneRofe)

Body sexy
Body reglabil cu decupaj in zona intima; confectionat dintr-un voal foarte fin si satin negru. O tinuta speciala pentru o noapte fierbinte. Compozitie material:90%nylon;10%spandex




Lenjerie intima 532049 (ReneRofe)

Seturi
Set format din trei piese: sutien; chilot tanga cu decupaj in zona intima si portjartier ajustabil. Aceasta tinuta dintr-o dantela neagra cu un model deosebit; te va face sa fii o femeie foarte sexy. Compozitie material:90%nylon;10%spandex.


LENJERIE SEXY FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Portjartier 1057 (ReneRofe)

Portjartiere si jartiere
Portjartier negru din satin ce scoate in evidenta o talie de invidiat. Sexy; elegant si stilat; o alegere perfecta pentru femeia rafinata si moderna. O provocare de rasfat si senzualitate; o atitudine cuceritoare si senzuala. Poate fi accesorizat cu dres asortat din categoria Dresuri si nipples pentru sani din categoria Accesorii sani . Compozitie material:90%nylon;10%spandex.