dyfashion.ro

Sacouri Ruby

Sacouri

Sacou Officer - Corai cu tinte pe umeri (Ruby)

Sacou Officer - Corai cu tinte pe umeri by RubyFashion Sacoul este un articol vestimentar ce te poate pune intr-o lumina foarte buna in ochii celorlalti. Conteaza mult ca sacoul sa fie purtat doar la ocazii unde este permis acest tip de tinuta si sa fie asortat cu celelalte articole vestimentare ce trebuie neaaparat sa nu aibe nici cel mai mic aer de sport.

SACOURI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Sacouri

Sacou Nasturi - Gri (Ruby)

Sacou Nasturi - Gri Sacoul este un articol vestimentar ce te poate pune intr-o lumina foarte buna in ochii celorlalti. Conteaza mult ca sacoul sa fie purtat doar la ocazii unde este permis acest tip de tinuta si sa fie asortat cu celelalte articole vestimentare ce trebuie neaaparat sa nu aibe nici cel mai mic aer de sport.


Sacouri

Sacou scurt animal print (B.A.D. by Adriana Delia Barar)

Sacouri
Sacou scurt din blanita cu par scurt in nuante de violet. Se inchide in fata cu o panglica de matase. Potrivita pentru birou, sau chiar o tinuta casual in combinatie cu blugi. Compozitie 100% PE Marime S-M Se curata chimic la spalatorii specializate




Sacouri

Sacou Stripes - Bleumarin (Ruby)

Sacouri
Sacou Stripes - Bleumarin by RubyFashion Sacoul este un articol vestimentar ce te poate pune intr-o lumina foarte buna in ochii celorlalti. Conteaza mult ca sacoul sa fie purtat doar la ocazii unde este permis acest tip de tinuta si sa fie asortat cu celelalte articole vestimentare ce trebuie neaaparat sa nu aibe nici cel mai mic aer de sport.