answear.ro%20

Mocasini Geox din piele naturala

Incaltaminte Barbati / Mocasini

Mocasini Geox Monet bleumarin, din piele intoarsa (Geox)

Incaltaminte Barbati / Mocasini
Mocasini Geox bleumarin, din piele intoarsa, cu tehnologia Respira








Incaltaminte Barbati / Mocasini

Mocasini Geox Monet negri, din piele naturala (Geox)

Incaltaminte Barbati / Mocasini
Mocasini Geox negri, din piele naturala, cu tehnologia Respira




Oferta Mocasini din piele naturala,Click aici

 
Incaltaminte Barbati / Mocasini

Mocasini Geox Monet bej, din piele intoarsa (Geox)

Incaltaminte Barbati / Mocasini
Mocasini Geox bej, din piele intoarsa, cu tehnologia Respira







Incaltaminte Barbati / Mocasini

Mocasini Geox dark sand din nabuc (Geox)

Incaltaminte Barbati / Mocasini
Pret initial: 619.00 lei, 35% reducere. Mocasini Geox de barbat, culoare dark sand, din nabuc la exterior si piele naturala la interior










Geox este pantoful care respira. Asadar, daca ai o viata alerta, daca faci multa miscare sau daca mergi mult pe jos, alege Geox. Valorile brandului sunt confort si sanatate. Geox are grija ca tu si familia ta sa va simti excelent in fiecare clipa.
Pentru confortul clientilor, specialistii Geox au gandit un model revolutionar de membrana, care permite pielii sa respire normal. Talpa pantofului este perforata, iar membrana este formata dintr-o structura microporoasa, care elimina transpiratia si impiedica apa sa patrunda din exterior.
Astfel, umiditatea este eliminata gradual din interiorul pantofului si creeaza un climat ideal pentru sanatatea piciorului, fara mirosuri urate si fara transpiratie.
Pantoful Geox are o talpa flexibila, durabila, care respira - elimina transpiratia si impiedica apa sa patrunda, ceea ce determina un confort sporit. Piciorul va obosi mult mai puţin in mers datorita flexibilitaţii talpii. In pantoful Geox piciorul ramane in permanenţa uscat şi sanatos.
Laboratoarele Geox au creat o membrana speciala, pentru a inlocui clasica talpa din piele. Aceasta din urma crea un strat impermeabil in jurul piciorului, care nu putea respira normal si transpira. Un mediu propice pentru inmultirea bacteriilor. Insa noua membrana este perforata in zona glandelor sudoripare. Microporii au dimensiuni mai mici decat ale moleculei de apa si mai mari decat ale vaporilor de apa. Acest fapt permite vaporilor de apa sa se elimine, impiedicand totodata ca apa sa patrunda in interior, piciorul mentinandu-se uscat.
Beneficiile pantofului Geox sunt considerabil diferite fata de cele ale unui pantof normal: climantul este uscat inauntrul pantofului, impiedicand alunecarea si inmultirea bacteriilor.
Reprezentantii Geox stiu cat de importanta este miscarea, mai ales intr-un mediu sanatos. Este bine stiut faptul ca transpiram mai mult in timpul exercitiilor fizice, mai ales la nivelul picioarelor. Talpa de piele traditionala are tendinta de a se supraincalzi, iar pentru ca pielea nu poate respira, piciorul transpira si mai tare. Toata aceasta transpiratie este mentinuta in pantof, creand senzatii neplacute si un mediu proprice bacteriilor.
Tocmai pentru a impiedica acest lucru, specialistii Geox au venit cu o inovatie: tehnologia Net System, dezvoltata in laboratoarele de cercetare Geox si patentata la nivel international, care permite piciorului sa respire pe intreaga sa suprafata. Talpa traditionala din cauciuc este inlocuita cu un cadru exterior si o plasa de sustinere. Acestea, combinate cu membrana Geox aplicata pe intreaga suprafata a talpii, permit piciorului sa respire, impiedicand apa, noroiul sau alte elemente externe sa patrunda in interior.