answear.ro%20

Rochii din colectia Monique Fashion

ROCHIE CORAL WAVE

ROCHIE CORAL WAVE

RED TREND
Rochia Coral Wave are o culoare atat de calda si de placuta incat se potriveste perfect oricarui tip de ten. Croiala cambrata cu partea de jos a fustei usor evazata transforma rochia intr-un must-have pentru orice garderoba.





ROCHIE FIORE

ROCHIE FIORE

BLUE&GREEN TREND
Rochie din bumbac cu lycra delicata si eleganta cambrata pe corp. Esenta modelului consta in forma ampla a decolteului care lasa liberi umerii. Pe umarul stang este aplicata o funda din acelasi material.



OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI

ROCHIE PINK ROMANCE

ROCHIE PINK ROMANCE

RED TREND
Rochie din tripluvoal bicolora cu fusta in pliuri ample. Cordonul cu funda este detasabil. Este o rochie foarte potrivita pentru birou cu un sacou pe deasupra sau la o intalnire romantica cu un cardigan colorat. Compozitie: 70%vascoza 25%pes 5%elastan. Dimensiuni: mas. S - bust 85 cm / talie 68 cm / sold 95 cm / lungime totala a rochiei (de la umar pana la tiv) 86 cm / lungimea fustei 46 cm mas. M - bust 91 cm / talie 74 cm / sold 100 cm / lungime totala a rochiei (de la umar pana la tiv) 86 cm / lungimea fustei 46 cm mas. L - bust 97 cm / talie 78 cm / sold 106 cm / lungime totala a rochiei (de la umar pana la tiv) 86 cm / lungimea fustei 46 cm


ROCHIE SOFT MOOD

ROCHIE SOFT MOOD

FLORAL TREND
Rochie casual din bumbac satinat cu imprimeu floral si cordon corai aplicat pe talie. Decolteu tip lacrima. Buzunare ascunse in cusaturile laterale. Se inchide cu fermoar pe spate. Lungime totala (de la umar si pana la tiv) - 101 cm. Compozitie: 95% bbc 5% elastan. Se poate purta ziua la birou cu un sacou sau cardigan uni bej sau crem si pantofi nude cu toc jos sau la o iesire in oras cu sandale corai cu platforma inalta si accesorii metalice aurii.


ROCHIE POLKA

ROCHIE POLKA

MONOCHROM TREND
Rochie din voal cu buline cu aspect usor creponat complet captusita. Talia marcata cu siruri de elastic cusut. Maneca tip volan. Se inchide cu nasturel la spate. Lungime totala (in umar si pana la tiv) - 99 cm. Compozitie: 100% pes. Pentru un aspect proaspat si tineresc rochia se poate purta cu accesorii in culori puternice sau pastel (geanta pantof sau curea in nuante de rosu corai vernil etc.)



ROCHIA CALLA LILY

ROCHIA CALLA LILY

FLORAL TREND
Rochie din voal alb cu imprimeu floral pe fusta complet captusita. Fusta cu pliuri ample Decolteu in V in fata si decupaj delicat pe spate. Maneca scurta usor bufanta. Se inchide cu fermoar pe spate si nasturel rosu la gat. Cureaua rosie din imagine este inclusa in pret. Lungime totala (de la umar si pana la tiv) - 106 cm Compozitie: 100 % pes Se poate purta in tinute de zi cu mici accesorii colorate sau dupa-amiaza la o petrecere tip cocktail cu un pantof stiletto nude sau alb.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI

ROCHIE BLUE SKY

ROCHIE BLUE SKY

FLORAL TREND
Rochie din bumbac satinat imprimat multicolor cu croiala cambrata in partea de sus si fusta in pliuri evazate. Buzunare ascunse in cusaturile laterale. Maneca scurta tip aripioara. Se inchide pe spate cu fermoar si la nasturel la gat. Lungime totala (din umar si pana la tiv) - 99 cm Compozitie: 95% bbc si 5% elastan. Poate fi purtata la o petrecere tip cocktail de zi cu pantofi stiletto roz sau albastri si plic nude sau seara cu pantof elegant negru si accesorii delicate cu tenta metalica aurie.


ROCHIE BLUE LACE

ROCHIE BLUE LACE

FLORAL TREND
Rochie din dantela albastra elastica complet captusita cu volan aplicat de la nivelul soldului. Maneca scurta si decolteu in V pe spate. Se inchide cu fermoar pe spate. Lungime totala (din umar si pana la tiv) -100 cm Compozitie: 70% pes 30% vascoza. Puteti purta rochia atat la birou cu un sacou simplu alb/ivoire dar si la o petrecere tip cocktail cu accesorii fine cu tenta metalica si pantofi cu toc inalt.



ROCHIE PLAYING STRIPE

ROCHIE PLAYING STRIPE

MONOCHROM TREND
Rochie cu croiala cambrata pe corp cu bustul din 2 parti petrecute cu pliuri. Pe zona taliei sunt montate 2 bride late fixate cu nasturi metalici cu rol de a marca zona. Poate fi purtata la birou cu pantofi simpli negri sau nude sau o poti purta la o iesire seara cu accesorii metalice si pantofi colour-statement (rosii roz sau albastri).


OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI

ROCHIE SOFT ROSES

ROCHIE SOFT ROSES

FLORAL TREND
Rochie cu croiala cambrata pe corp din jerseu de vascoza cu elastan. Partile de sus ale fetei sunt petrecute si formeaza mici pliuri care maresc optic bustul. Banda in contrast de sub bust avantajeaza silueta. Lungimea totala a rochiei: 100 cm Compozitie: 95% vascoza 5% elastan




ROCHIE VIVID ORCHID

ROCHIE VIVID ORCHID

FLORAL TREND
Rochie din voal de bumbac imprimat cu pliuri la fusta si top cu bretele. Spatele rochiei este integral cusut cu ata elastica ceea ce permite ca rochia sa se muleze perfect pe dimensiunile tale. Se inchide in lateral cu fermoar ascuns. Are buzunare ascunse in cusaturile laterale ale fustei. Lungimea totala a rochiei: 95 cm; lungimea fustei: 55 cm. Compozitie: 100%bumbac


 
ROCHIE BLANCA

ROCHIE BLANCA

MONOCHROM TREND
Rochie tip corset din jerseu ponte de culoare ivory. Toate cusaturile sunt marcate cu bentita metalica aurie. O alegere inteligenta pentru a iesi din anonimat la orice petrecere!