dyfashion.ro

Rochii de seara la moda vara aceasta



Fie că esti invitată la o nuntă, că mergi la o aniversare sau poate te gândeşti doar la o ţinută specială pentru o seară de club, rochia de seară de sezon este elementul central spre care m-am gandit sa  va vorbesc in  aceasta seara.

Intr-o mare de propuneri, de la cele mai elegante la cele mai sexy rochii de seară, vara lui 2014 îţi oferă posibilitatea să străluceşti purtând un model perfect pentru stilul tău vestimentar  iar LaFemme va recomanda cateva rochii de seara dintr-o colectie supeba.Daca vrei sa vezi toata colectia click aici.
Sa incepem cu rochia de dantela , model din colectia de primavara-vara 2014. Rochia are decolteul usor rotund, cu bentita neagra in talie, lata de 4,5cm. Modelul este cambrat, cu crapatura la spate si nasture de prindere sus. Tot la spate are fermoar metalic de 35cm. Rochia este imbracata in dantela in intregime, cu un mic decupaj la umarul drept si la spate. Alege sa fii distinsa la cele mai elegante petreceri!
Compozitie: 100% poliester, 

Material: tesatura din fibra artificiala,

Lungime: 94cm, 
Dacă ocazia nu este extrem de pretenţioasă şi nu impune o ţinută elegantă de cocktail, poţi miza mereu pe o rochie midi elegantă, pe corp, fie ea dintr-o textură deosebită (paiete, pene, dantelă), fie extrem de simplă, dar accesorizată inedit.



rochie_roz_cu_dantela_y8038rb


Rochia de seară  lunga este prin definiţie spectaculoasă, glam şi îţi garantează o apariţie de neuitat dacă faci alegerea potrivită atât pentru eveniment, cât şi pentru silueta ta. Dacă ai trecut aceste două probe cu brio, ai adăugat accesoriile cheie, ce îţi completează perfect look-ul, atunci succesul unei prezenţe fermecătoare e garantat iar cu aceasta rochie sigur vei straluci.

rochie_lunga_neagra_cu_strasuri_r1182n2

Rochia are decolteul in V si se prinde pe dupa gat cu 2 panglici lungi. Are push-up, cu materialul creponat. In talie are 3 randuri de strasuri, de unde porneste captuseala din poliester pana la terminatia de jos. Are o crapatura in partea stanga, lunga de 70cm. La spate materialul este elastic. Capteaza toata atentia cu o rochie sclipitoare din colectia noua La Femme!

Compozitie: 100% poliester, 

Material: tesatura din fibra artificiala, 

Lungime: 128cm de la spate, 

O alta rochie de seara este aceasta rochie scurta foarte avangardista si speciala.

rochie_scurta_alba_cu_funda_3777a4

Rochia are captuseala din polyester, push-up si bretele detasabile transparente incluse. In zona taliei este o funda mare din materialul rochiei, iar in jos modelul este in valuri, create. Se inchide la spate cu fermoar ascuns de 32cm. Daca vrei sa captezi toate privirile, nu ezita sa iti achizitionezi rochia alba cu funda!

Compozitie: 63% poliester, 32%nylon, 5% elastan, 

Material: tafta, 

Lungime: 59cm,

Produs import Franta.

Preţurile la care poţi face o achiziţie de impact sunt pe atât de variate, precum şi paleta de modele disponibile. Poţi cumpăra o rochie de seară adecvată verii 2014  chiar şi la 350 lei, dar în acelaşi timp, poţi să găseşti rochia preferată şi la 3000 lei. Intre cele 2 variante de preţ, o serie de modele de rochii te aşteaptă  pe site-ul nostru  si in magazinele noastre să le probezi, cu preţuri intermediare.

Spor la cumparaturi online

Sursa articol: http://www.lafemme.ro/blog/2014/07/ce-rochii-de-seara-se-poarta-in-aceasta-vara/