dyfashion.ro

Incaltamintea care te face sa ai incredere in tine!


incaltamintea  ECCO


De peste 50 de ani am aplicat designul scandinav in crearea pantofilor.
Am creat pantofi care imbina functionalitatea cu stilul modern. Forma se adapteaza functionalitatii.
Pentru noi, stilul nu este difinit de ornamente, ci de elementele utile. De material. De forma. De culoare. De structura.
Insistam sa utilizam materiale exceptionale. Cautam inspiratia din arta, arhictura si natura. Suntem pasionati chiar si de cele mai mici detalii. Insistam ca fiecare pantof ECCO sa fie si comod si frumos.
Astfel realizam noi pantofii care va ofera confort in orice loc va aflati. Aceasta nu depinde de tendintele modei. Va permite sa va bucurati de fiecare moment oferit de viata.


Botinele ECCO Pawi pentru dama, moderne, se asorteaza la tinute business si elegante. Confectionate din piele moale naturala, sunt foarte confortabile avand inaltimea tocului de 8 cm.

botine_atractive_dama_piele_moale_pawi_35131301064_aw13

Botine clasice ECCO Pretoria, nuanta deosebita scoate in evedinta modelul iar tocul imbracat in piele naturala asigura un aspect sofisticat. Botinele sunt confortabile si iti creaza o buna dispozitie.

botine_portocalii_ecco_pretoria_35112301162_aw13


Ghete clasice ECCO Audesun ideale  pentru femeile care prefera confortul zilnic. Ghetele sunt confectionate din materiale naturale, piele neteda, captusite cu lana. Talpa este durabila, usoara si flexibila.  
Ghete_maro_ecco_aude_24172301166_AW13

Ghete pentru barbati ECCO Contoured lucrate din piele nubuc cu o textura unica.  Ghetele sunt flexibile si moderne, avand un aspect contemporan. Iti vor reda increderea in sine  in orice situatie te-ai afla.
Ghete_contoured_ecco_barbati_63201402001_AW13
Ghete ECCO Biarritz confectionate din piele cu finisaje lucioase, ideale pentru barbatul modern.Cusaturile ofera un design deosebit. Ghetele pot fi purtate la tinute business.
ghete_barbati_piele_biarritz_63011401159_aw13

Ghete sport-casual pentru barbati ECCO Urban, sunt robuste, aderente, confortabile si sunt potrivite pentru a fi purtate zi de zi.
ghete_maro_urban_lifestyle_83059402192_aw13_1_


 Descopera incaltamintea  ECCO !

Sursa articol : 
http://www.ecco-shoes.ro/blog/descopera-incaltamintea-care-te-face-sa-ai-incredere-in-tine/