fashiondays.ro

Incaltaminte damă ECCO Sculptured 65


Incaltaminte damă ECCO Sculptured 65

Colecția de încălțăminte damă ECCO Sculptured 65 a plecat de la următorul insight: femeile iubesc să poarte încălțăminte cu toc și ar purta-o mult mai des dacă nu ar fi atât de incomodă. 
În urma unui studiu ECCO, realizat pe un panel de 2500 de femei, a reieșit că 70% dintre reprezentantele sexului frumos poartă încălțăminte cu toc pentru că dă prestanță și eleganță oricărei ținute. 

Pe de altă parte, 63% ar purta încălțăminte cu toc mai des dacă tocurile nu ar veni la pachet cu picioare umflate și dureroase (găsiți în anexă concluziile detaliate ale studiului). 

Colecția Sculptured 65 vine astfel să îndeplinească o nevoie și o dorință a femeii moderne, neexploatate până acum de o marcă de încălțăminte.

Toate modelele colecției de încălțăminte damă ECCO Sculptured 65 au fost create prin tehnologia DIP (direct-injected polyurethane), patentată de ECCO, prin care talpa nu este lipită, este direct injectată la cald.  

Pantoful este astfel mult mai rezistent în timp și mai flexibil, amortizând fiecare pas. Materialele folosite au texturi ceruite, ceea ce face pantofii să pară ca scoși din cutie și după luni de zile de purtare.
Stiliștii ECCO promit că design-ul acestui toc permite asortarea modelelor ECCO® Sculptured 65 cu o gamă largă de ținute, indiferent de momentul zilei.

Toate modelele de încălțăminte damă cu toc Sculptured 65 pot fi achiziționate și online !

Mai jos, aveți câteva selecții din colecția de de încălțăminte damă ECCO® Sculptured 65 pentru această toamnă.
Ghete damă ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233533)
Ghete damă ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233533)Ghete damă ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233533)
Ghete damă ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233533) Ghete damă ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233533)
Aceste ghete cu toc și cu șireturi vor da un plus de strălucire oricărei zilei de toamnă. Asortați-le cu o ținută office în culori neutre sau, dimpotrivă, cu o rochie din material tricotat, colorat și dres gros, pentru o apariție remarcabilă, chiar și în zilele mai friguroase. Confortul acestui model de încălțăminte de damă este asigurat de materialele ECCO, întotdeauna de calitate și prelucrate cu cea mai mare grijă, cât și de tehnologia DIP care conferă flexibilitate și durabilitate.
Măsuri: 35-41 Culori: Negru lac, Negru cerat, maro, gri, albastru, burgundy Material: Piele lacuita, piele nubuc oleita Preț: 599.9 lei

Pantofi damă ECCO, cu toc Sculptured 65 (233553)

Pantofi damă ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233553)Pantofi damă ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233553)
Zilele la birou vor fi un prilej de relaxare cu pantofi ce au toc ECCO® Sculptured 65. Se potrivesc unei ținute office, dar și unei rochii casual, pentru petrecerile de vineri seara. Sunt fabricați din piele nubuc oleită, iar interiorul este din material textil. Branţul absoarbe umezeala şi este conceput ergonomic, pentru potrivire perfectă. Talpa din poliuretan este practică şi confortabilă pe parcursul întregii zile.
Măsuri: 35-40 Culori: Negru, cognac Material: Piele nubuc oleita Preț: 449.9 lei

Botine damă ECCO, cu toc Sculptured 65 (233563)


 Botine damă ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233563)Botine damă ECCO®, cu toc Sculptured 65 (233563)

Aceste botine fabricate din piele, cu aspect vintage și cu tăieturi clasice, la baza gleznei, vor arăta din ce în ce mai bine cu fiecare purtare. Sunt ușor de asortat cu o gamă diversă de ținute: pentru un look lejer, se pot combina cu blugi skinny sau leggings și un sacou lung, iar pentru o ținută boemă și ușor avangardistă, potriviți aceste botine cu toc la o rochie diafană în tonuri neutre (alb sau nude) și ciorapi groși, din cașmir, peste genunchi. 

Dincolo de aspectul modern, botinele cu toc de 6,5 cm și branțul acoperit cu piele și spuma ECCO Comfort Fibre System asigură confort și prospețime piciorului pe parcursul intregii zile.


Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ecco-sculptured-65-tocul-perfect-si-inalt-si-elegant-si-comod/