dyfashion.ro

Reduceri la aparatele frigorifice !

Reduceri_la_aparatele_frigorifice !

combine frigorifice/frigidere/aparate frigorifice

Combina frigorifica Electrolux EN4000AOW, 375 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb

1.699,99 Lei Discount 200 Lei Pret informativ:1.499,99 Lei

Caracteristici generale: Tip aparat:Combina frigorifica ;Volum net total (l):375; Clasa de eficienta energetica:A+ ;Volum net congelator (l):90; Volum net frigider (l):285; Consum energetic (kWh/an):329 


combine frigorifice/frigidere/aparate frigorifice
Obtineti mai mult de la aparatul dv. SpacePlus Cu modelele SpacePlus, puteti folosi la maximum dimensiunile standard ale aparatelor de bucatarie. Optimizarea inteligenta a spatiului va permite sa aveti cea mai mare capacitate interna, in care sa incapa toate cumparaturile dv., fara a compromite spatiul disponibil din bucataria dv.

Modelul constient de necesitatea economisirii energiei Date fiind preturile tot mai mari ale energiei electrice, doriti sa economisiti energie cand puteti. Acest model va permite sa faceti acest lucru, avand clasa energetica A+. Clasa energetica A+ inseamna ca puteti economisi pana la 25% energie, in comparatie cu modelele de clasa A.

OFERTA : Reduceri la aparatele frigorifice ! click aici


combine frigorifice/frigidere/aparate frigorifice

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 380 L, Clasa A+, raft sticla, Alb

1.699,99 Lei Discount 20% Pret informativ:1.359,99 Lei

Caracteristici generale:Tip aparat:Combina frigorifica;Volum net total (l):331;Clasa de eficienta energetica:A+
Volum net congelator (l):87;Volum net frigider (l):244;Volum brut total(l):380;Consumenergetic(kWh/an):281
Dispenser apa:Da

combine frigorifice/frigidere/aparate frigorifice
Active Fresh “BlueLight” Datorita luminarii cutiei de legume si fructe cu “Bluelight” procesul de fotosinteza se continua pe durata depozitarii, ceea ce asigura o prospetime si o valoare nutritiva ridicata pentru o perioada mai lunga de timp. Conform studiului realizat de catre cercetatorii de la Universitatea Bath SPA din UK, a rezultat ca prin emiterea constanta de raze de lumina albastra, continutul de vitamina C din fructe si legume, este mentinut aproape de nivelul initial.Astfel legumele si fructele vor ramane mai proaspete si mai fragede pentru un timp mai indelungat.

Protectie antibacteriana pentru maner usa si garnitura etansare Pentru igiena, manerele sunt acoperite cu un strat antibacterii. De asemenea, garnitura de pe usi montata pentru etansare contine aditivi speciali care previn formarea bacteriilor.

Voice recorder Display incorporat pe usa combinei frigorifice cu functionalitate multipla: Inregistrare si redare de mesaje vocale, timer (alarma) si ceas.

Dozator de apa Este un dispozitiv special pentru racirea si dozarea apei. Accesul este facil, dozatorul de apa fiind amplasat pe usa aparatului frigorific, in exteriorul acestuia.
 
OFERTA : Reduceri la aparatele frigorifice ! click aici

combine frigorifice/frigidere/aparate frigorifice

 Combina frigorifica Arctic FrigoBeer AK 386B+BEER, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Buzzer, Alb

combine frigorifice/frigidere/aparate frigorifice1.499,99 Lei Discount 15% Pret informativ:1.274,99 Lei

Caracteristici generale:Tip aparat:Combina frigorifica;Volum net total (l):331
Afisaj:LED;Clasa de eficienta energetica:A+
Volum net congelator (l):87Volum net frigider (l):244
Volum brut total (l):380;Consum energetic (kWh/an):281

Produsul este echipat cu accesorii special concepute pentru a facilita depozitarea organizata a berii in frigider, indiferent de tipul de ambalaj: suport inox pentru doze ce poate acomoda 5 can-uri, suport inox pentru sticle si peturi de 1l, 2l si 2,5l, alaturi de raftul clasic cu opritot pentru sticle pe usa racitorului.

Rafturi ajustabile
Rafturile ajustabile, atat cele din compartimentul frigorific, cat si cele de pe usa combinei, iti permit sa folosesti patiul din frigider in mod eficient. Cand este nevoie, le poti pozitiona la diferite niveluri, in functie de marimea si olumul recipientelor sau alimentelor.

Eco Buzz
Avem solutia perfecta pentru a preveni cresterea temperaturii in interiorul combinei si, implicit, consumul inutil de energie din cauza faptului ca ai uitat usa combinei frigorifice deschisa sau pentru ca nu ai inchis-o corect. Aparatul te avertizeaza dupa un minut, prin intermediul unui semnal sonor, cu ajutorul functiei Eco Buzz.

Multi Frost Zone
Combina frigorifica este prevazuta cu un compartiment special in care poti congela orice tip de aliment doresti. Pe langa spatiul pentru alimentele mari, ai la dispozitie o tavita pentru alimentele mici, precum fructele de padure, si o tavita pentru gheata. Folosirea zonei Multi Frost iti ofera optiuni multiple de congelare, inclusive congelare rapida.


Nota:Preturile aparatelor frigorifice prezentate sunt informative fiind valabile doar online pe perioada promotiei in magazinul emag  in limita stocului disponibil

Vizualizati oferta actualizata pentru combine frigorifice,click aici