answear.ro%20

Campania Black Friday LaFemme!

Black Friday LaFemme

LaFemme ti-a pregatit foarte multe oferte/promotii de Black Friday atat in magazinele online cat si in magazinele offline.
Afla despre ce e vorba mai jos.LaFemme va surprinde din nou.
Black Friday LA FEMME!!

Probabil ca se simte si in online o efervescenta pentru mult asteptatul eveniment Black Friday  si coraborat si cu politicul suntem pozitivi si cu chef de cumparaturi.
Asadar ,LaFemme se pregateste pentru Black Friday si cu aceasta ocazie  am umplut paginile site-ului cu foarte multe modele,oferte,surprize si promotii.
Pentru Black Friday La Femme a pregatit Happy Black Friday si are 25% reducere la tot site-ul.Ura!!Reducerea va fi operata pe site!

De asemenea pe data de  28,29 si 30 noiembrie vom avea -25% reducere la tot site-ul!La fel reducerea va fi operata pe tot site-ul.
Pentru offline insa v-am pregatit alte surprize si va asteptam in magazine ca sa va surprindem
Spor la cumparaturi online si offline istete si ieftine!

E timpul sa-ti innoiesti garderoba!
Echipa La Femme!

Despre La Femme

Conceptul La Femme a aparut acum 20 de ani dint-o mare pasiune pentru haine,pentru frumos ,pentru moda care te scoate din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea . Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, concepul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local si credem ca o face chiar foarte bine.

Citeste mai mult: Black Friday LA FEMME!!


sursa articol:
http://www.comunicatedepresa.ro/la-femme6/black-friday-la-femme/