dyfashion.ro

Cum alegem încălţămintea de iarnă

reduceri_incaltaminte

O simplă pereche de cizme sau ghete îţi poate influenţa iarna. Alegerea celor mai potrivite modele poate părea o sarcină dificilă, dar dacă luăm în considerare câţiva factori esenţiali poţi să îţi păstrezi stilul personal şi să îl armonizezi cu vremea de afară.

Un top al calităţilor de bază pentru încălţămintea de iarnă include cel puţin trei caracteristici, aceasta trebuie să fie călduroasă, confortabilă şi impermeabilă. Este de preferat căptuşeala specială pentru acest anotimp, din diferite materiale termice, în special lână şi branţuri moi şi călduroase. Pentru încălţămintea de iarna sunt folosite tehnici şi materiale speciale, printre care Comfort Fibre şi Cambrelle®, un material foarte poros ce poate absorbi umezeala până la de trei ori greutatea sa proprie. Hydromax® este denumirea tehnologiei ECCO prin care pielea este tratată pentru maximizarea proprietăţilor de rezistență la apă, devenind astfel mai durabilă şi rezistentă în timp. Alături de Gore-Tex®, care se traduce prin 100% impermeabilitate, ai aliaţii perfecţi pentru iarnă.

Garanţia confortului provine din forma anatomică a încălţămintei, precum şi a folosirii unei procese speciale care conferă flexibilitate sporită şi menajează ligamentele. Talpa este un alt element important, ea trebuie să fie robustă şi perfect aderentă, să amortizeze fiecare pas.
      
Trebuie să te asiguri că alegi mărimea perfectă pentru tine, pentru că poate fi puţin dificil pentru încălţămintea de iarnă ai la dispoziţie câteva informaţii necesare care îţi vor fi de folos în luarea deciziei.

Fie că îţi doreşti o pereche de ghete speciale pentru ieşirile la munte sau preferi o pereche de încălţăminte business sau casual, pe care să o porţi în mai multe ocazii, la ECCO îţi găseşti propriul stil. Tu ce modele porţi iarna aceasta?

Campania de Reduceri de Iarna la Incaltaminte , cu discounturi de pana la 50% pentru produsele ECCO
Oferta promotionala valabila in perioada 7 ianuarie -28 februarie 2015 in limita stocului disponibil

Sursa articol :
http://www.ecco-shoes.ro/blog/cum-ne-alegem-incaltamintea-de-iarna/