fashiondays.ro

Cuptoare cu microunde incorporabile

Cuptor cu microunde incorporabil Electrolux
Pret informativ 1349 lei

Cuptor cu microunde incorporabil Electrolux EMT25207OX, 25 l, 900 W, Grill, Timer, Inox 


Continuati sa gatiti – alimentul dumneavoastra este complet decongelat
Programul de dezghetare automata de la acest cuptor cu microunde decongeleaza complet alimentele – automat. Imediat ce programul s-a terminat puteti sa treceti direct la urmatoarea etapa din reteta dumneavoastra. Si, deoarece stiti ca alimentul dumneavoastra va fi complet decongelat atunci cand programul s-a terminat, nu mai trebuie sa verificati situatia pe parcurs.

Gatiti fara sa va ganditi, selectand programele automate.
Pentru acele zile cand se intampla atat de multe lucruri ca nu aveti timp sa va ganditi la gatit, acest cuptor cu microunde prevazut cu o serie de programe automate va da posibilitatea sa preparati diverse tipuri de mancare fara sa va bateti capul. Se asigura ca veti folosi tot timpul nivelul de putere potrivit pentru mancarea dumneavoastra si in plus programele sunt simplu de activat si va minimizeaza sansele de a gresi.

Optiunea de a gati in aproape orice mod doriti
Acesta este un cuptor cu microunde care satisface toate cerintele referitoare la gatit. Fie ca este vorba despre decongelare, incalzire, functiile de gratar sau de gatit, acest cuptorul cu microunde poate realiza totul. Avand acest cuptor cu microunde multifunctional in bucatarie, puteti avea o flexibilitate sporita si puteti gatit aproape orice ati dori.

Alege un cuptor cu microunde incorporabil,vezi oferta,click aici

Cuptor cu microunde incorporabil Electrolux
Pret informativ 1999 lei

Cuptor cu microunde incorporabil Electrolux EMS26204OX, 25 l, 900 W, Grill, Inox Antiamprenta


Este incorporata si se potriveste perfect cu restul bucatariei
Acest cuptor incorborabil cu microunde este echipamentul perfect pentru bucataria dumneavoastra. Prin designul sau incorporabil va va face sa-i iubiti liniile simple si netede. si mai mult a fost proiectat pentru a completa restul bucatariei dumneavoastra echipate cu electrocasnice Electrolux, dandu-i aspctul pe care vi l-ati dorit.

Nu pierdeti timpul in bucatarie ,utilizati acest cuptor
Cateodata nu doriti decat un fel simplu -imediat insa .Acest cuptor usor de folosit va ofera flexibilitatea pentru o masa sau gustare rapide cand este cel mai convenabil pentru Dvs.Fie ca dezghetati,gatiti sau doar incalziti ,acest cuptor va poate ajuta sa potoliti foamea.

Control rapid
Gratie displayului LCD acest cuptor cu microunde va ofera intr-o clipa un control complet al stadiului de preparare

Maximizeaza posibilitatile de gatire
Fie ca doriti sa gatiti ceva la microunde sau sa rumeniti in cuptor, trebuie doar sa alegeti functia dorita si acest cuptor cu funtie dubla o face pentru dumneavoastra. Multumita microundelor si a grill-ului cu quart integrat, acest cuptor va ofera mai multe posibilitati.