fashiondays.ro

La ECCO găseşti încălţămintea perfectă


ECCO pentru întreaga familie – reducerile continuă!

Iarnă, zăpadă, sărbători, sfârşit de an, luna decembrie are o magie specială care ne transformă interior şi ne face să ne gândim mai mult la familie şi la noi înşine. Ne bucurăm de fiecare clipă şi trăim intens bucuria primei ninsori, plăcerea de a primi şi a dărui cadouri.

La ECCO găseşti încălţămintea perfectă pentru tine şi familia ta, fie că îţi doreşti o pereche elegantă de pantofi pentru petrecerea specială din noaptea de Revelion, ghete pentru jumătatea ta, o geantă noua  sau cizme călduroase pentru copii atunci când merg la săniuş. Pentru că ne dorim să îţi poţi împlini toate aceste dorinţe, campania promoţională ECCO continua! Pentru cumpărături în toate magazinele ECCO sau pe ecco-shoes ai 50% discount la al doilea produs achiziţionat, încălţăminte, genţi, curele şi portmonee, chiar dacă produsul beneficiază deja de o reducere anterioară.

Poţi cumpăra o pereche de cizme din piele naturală cu finisaje de excepţie la care poţi adăuga o pereche de cizme călduroase pentru micuţa domnişoară din familie.


Cizme dama piele naturala ECCO Touch Cizme fete ECCO SIBERIA maro                                    
                                
 Pantofii cu toc perfecți trebuie să aibă stil și să fie comozi în același timp, optează pentru o pereche pe gustul tău alături de un cadou pentru partea masculină a familiei, toată lumea va fi fericită cu această alegere.

    Ghete Barbati ECCO Birmingham piele          Pantofi clasici femei negri piele ECCO Rhodes                                  
    
 An nou, geantă nouă! Acum poți cumpăra geanta preferată cu 50% discount ca al doilea produs, pe langa perechea favorită de botine sau orice alt produs ECCO îți dorești.  
  
 Botine negre comode femei piele naturala ECCO Pailin           Geantă neagră pentru femei Baku Hobo                                     
                                           

Îți dorim cumpărături inspirate și multe dorințe împlinite în 2015!

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ecco-pentru-intreaga-familie-reducerile-continua/