dyfashion.ro

Promotie ECCO de Valentine's Day

Reduceri Incaltaminte ECCO de Valentine's day

Fie că obișnuiești să sărbătorești Valentine’s Day sau preferi să nu marchezi această zi în mod special, îți propunem un exercițiu de imaginație. În loc să ne întrebăm de ce să celebrăm iubirea într-o dată anume, să ne amintim cum ne-a transformat iubirea în ceea ce suntem astăzi. Fiecare trăire, fiecare clipă și emoție de dragoste a șlefuit personalitatea noastră pentru a crea persoana unică de acum. Întreabă-te cum ai fi fost fără dragostea pe care ai primit-o de-a lungul vieții tale? Intrăm în această lume asemeni unui diamant minunat în frumusețea lui, care este șlefuit în timp, pentru a i se adauga noi și noi fațete. Noi suntem însăși iubirea, căci iubirea ne-a împlinit.

Dragostea merită prețuirea noastră și de aceea fiecare ocazie de a o celebra este binevenită. O întâlnire specială cu jumătatea ta, o plimbare în parc, o cină romantică sau o simplă declarație de dragoste pe care ai vrut să o rostești, dar nu ți-ai găsit până acum curajul, ai o mulțime de moduri prin care îți poți exprima dragostea.

Dacă vrei să porți o ținută specială de Ziua Îndrăgostiților sau dorești să faci un cadou acelei persoane importante din viața ta, ECCO ți-a pregătit o promoție specială pentru a-ți împlini dorințele. Ai 20% extra-reducere pentru încălțăminte sau genți, cu preț redus sau întreg, dacă le cumperi cu un accesoriu. Alege o pereche de pantofi cu toc pentru seară și o curea sau un portmoneu pe care le poți oferi cadou.



Incaltaminte si accesorii ECCO promotie Valentine
Incaltaminte si accesorii ECCO promotie Valentine

Domnii pot purta o pereche de pantofi eleganți sau ghete stilate din piele întoarsă la întâlnirea romantică din ziua Sfântului Valentin. Cu siguranță doamnele s-ar bucura să primească în dar un portmoneu ECCO rafinat sau o curea cu accente aurii.

Incaltaminte si accesorii barbati femei ECCO promotie Valentine
Incaltaminte si accesorii barbati femei ECCO promotie Valentine
 
Oricum îți dorești să petreci ziua de 14 februarie, amintește-ți că iubirea merită întreaga ta prețuire, iar persoana de lângă tine va aprecia un simplu “te iubesc”, indiferent de ocazie.