dyfashion.ro

Colecţia Ecco bărbaţi primăvară-vară 2015

Colectia ECCO barbati primavara vara 2015_1

În această primăvară, ECCO vă propune să REDUCEŢI experienţa voastră digitală şi să vă RECONECTAŢI la viaţa reală, la simplitate, confort şi măiestrie, să vă REÎNCĂRCAŢI trăind din nou emoţii şi preţuind viaţa echilibrată!

Trăind o viaţă dominată de tehnologie şi conectată în permanentă la mediul virtual, ne este dor de experienţele reale, de umanitate, de mai multă intimidate şi mai puţină manipulare digitală. Sezonul acesta, ECCO duce acest concept mai departe prin noua sa colecţie pentru bărbaţi, inspirată de cel mai nou trend în ceea ce priveşte modul de viaţă sănătos: schimbarea existenţei digitale, aflată sub semnul vitezei, într-una mai echilibrată, bazată pe simplitate şi conectare interumană.

Având în vedere rădăcinile sale Scandinave, scopul ECCO este de a împărtăşi renumitul stil de viaţă nordic, stilat, echilibrat, simplu şi minimalist. Noua colecţie ECCO pentru bărbaţi primăvară-vară 2015 aduce în prim plan pantofi care garantează atât confort maxim, cât şi stil contemporan.

Natura ca şi inspiraţie
Colecţia ECCO primăvară-vară 2015 este inspirată din peisajele pure şi neatinse ale ţărilor nordice, care se numără printre cele mai frumoase peisaje din lume. Designul scandinav este ghidat de întrebarea fundamentală: De ce să adaugi ceva creat artificial acolo unde natura a creat deja ceva perfect?

Colectia ECCO barbati primavara vara 2015_2

ECCO Gary

Cu un aspect urban robust, modern şi sportiv în acelaşi timp, ghetele ECCO Gary sunt binevenite în garderoba oricărui bărbat, adept al stilului “effortless”. Confecţionate din piele naturală de vacă, ECCO Gary sunt încălţămintea perfectă în combinaţie cu jeans, în special pentru bărbaţii care preferă stilul casual. Moderni, versatili şi foarte confortabili sunt şi sneakerşii ECCO Gary, care vor deveni în această primăvară accesoriul de bază în garderoba fiecărui bărbat. Confecţionaţi din piele naturală de cămilă, cu o căptuşeală care combină pielea cu materialul textil, ce măsoară umezeala şi lasă pielea să “respire”, aceşti sneakerşi sunt ideali pentru a fi purtaţi de diminineaţa până seara.
ECCO Figari

Cu un design atemporal, pantofii ECCO Figari sunt extrem de sofisticaţi. Se asortează perfect la orice tip de costum şi oferă un plus de încredere oricărui bărbat care îşi doreşte o ţinută elegantă şi stilată. Cu formă alungită, şireturi discrete şi confecţionaţi din piele de cea mai bună calitate, aceşti pantofi asigură un înalt grad de confort, iar talpa din poliuretan injectat absoarbe şocurile, oferind stabilitate la fiecare pas.
 
Colectia ECCO barbati primavara vara 2015

ECCO Findlay

Un must have în acest sezon sunt pantofii clasici şi rafinaţi ECCO Findlay, care transcend trendurile din modă pentru a deveni piesa de rezistenţă în ţinutele business-casual ale oricărui bărbat. În primăvara 2015, confortul este esenţa, iar in acest sens, pantofii ECCO Findlay reprezintă esenţa acestui sezon. Fiind prevăzuţi cu o căptuşeală confecţionată dintr-o combinaţie de piele şi material textil care absoarbe umiditatea şi lasă piciorul să “respire”, ECCO Findlay menţin piciorul uscat chiar şi în zilele cele mai lungi.
ECCO O2

În acest sezon, ECCO lansează pantofii sport care “respiră”, ECCO O2, prevăzuţi cu tehnologie GORE-TEX® SURROUND. Combinând performanţele ECCO în materie de pantofi confortabili cu expertiza GORE-TEX®, ECCO O2 asigură un transport de căldură mai eficient şi o impermeabilitate de 100%. Designul este deosebit, aceşti pantofi fiind confecţionaţi din piele perforată de iac care contrastează îndrăzneţ cu talpa şi şireturile colorate. Cu ECCO O2, vei arăta şi te vei simţi perfect, practicând orice activitate în aer liber!
ECCO CS14

Cu un design retro unic, sneakerşii ECCO CS14 sunt alegerea perfectă pentru bărbaţii care doresc să se bucure de stil şi confort maxim. Confecţionaţi din piele de calitate, aceşti pantofi sport se pot adapta uşor oricărei ţinute casual. Branţul acoperit cu piele este detaşabil, absoarbe şocurile şi permite picioarelor să “respire”, pentru un confort garantat.

Descoperă colecţia ECCO pentru bărbaţi primăvară-vară 2015 în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online ecco-shoes.

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/colectia-ecco-barbati-primavara-vara-2015-reducere-reconectare-reincarcare/