dyfashion.ro

Incaltaminte ECCO primăvară-vară 2015

Incaltaminte ECCO primăvară-vară 2015

Esenţa unui stil de viaţă scandinav în noua colecţie ECCO primăvară-vară 2015

ECCO păşeşte în noul sezon primăvară-vară 2015 cu o colecţie inspirată de un stil de viaţă echilibrat, care ne permite să ne reconectăm la valorile noastre de bază. Brand recunoscut în întreaga lume pentru confortul şi eleganţa sa, ECCO a creat pentru acest sezon o colecţie care întruchipează esenţa unui stil de viaţă scandinav.

Fiind cel mai mare producător scandinav de încălţăminte, ECCO oferă în acest sezon cea mai completă colecţie de încălţăminte şi genţi pentru femeile cu stil şi atitudine de pretutindeni.

Femeile moderne au aşteptări esenţiale de la noua colecţie ECCO primăvară-vară 2015: să fie modernă, minimalistă si confortabilă. Garderoba femeii contemporane trebuie completată în această primăvară cu pantofi din piele premium cu vârfurile uşor rotunjite, cu platforme confortabile şi detalii discrete, astfel încât orice femeie să îşi poată crea  ţinute elegante şi stilate cu minimum de efort.

În culori şi stiluri aliniate la trendurile internaţionale, noua colecţie ECCO ajută femeile să fie cu un pas înaintea modei, aducând în prim plan pantofi, balerini, botine şi chiar sneakerşi care să completeze cu succes garderoba de primăvară a oricărei femei.

Colecţia ECCO Dress Comfort, realizată cu tehnologia de injecţie directă, este creată special pentru a fi purtată pe tot parcursul anului şi cu orice ocazie, astfel încât orice femeie să arate minunat şi să se simtă şi mai minunat, de dimineaţa până seara!

Să nu uităm paleta coloristică a acestei noi colecţii, inspirată din primăvara scandinavă. Colecţia ECCO primăvară-vară 2015 cuprinde pasteluri ce reflectă grădini înflorite şi frunziş înmugurit, nuanţe de albastru ce reflectă mările scandinave, tonuri de bej care evocă plajele de pe celebra coasta de vest a Danemarcei, precum şi nuanţe profunde de negru, la fel de clare ca şi cerul la miezul nopţii de la Copenhaga.


Ghete moderne dama piele naturala ECCO Damara

Femeile moderne, adepte ale atât de popularului stil “effortless”, se vor îndrăgosti de ghetele ECCO Damara. Cu un design scandinav minimalist şi în culori pastel, unice prin simplitatea şi versalitatea lor, aceste ghete completează perfect atât ţinutele casual, cât şi office. Confecţionate din piele de cea mai bună calitate, ECCO Damara îţi sporesc confortul, indiferent de activităţile zilnice. 

O altă soluţie versatilă pentru femeile moderne şi stilate sunt botinele ECCO Tari 20, foarte chic şi accentuate cu detalii moderne din piele de şarpe care creează un look boem, natural.


Pantofi eleganti dama piele lacuita ECCO Turino

Femeile elegante aflate în căutare de pantofi pentru ocazii speciale, au acum la dispoziţie pantofii ECCO Turino. Realizaţi din piele lăcuită moale, cu un design uimitor şi aplicaţii sofisticate cu ştrasuri, ECCO Turino sporesc starea de spirit festiv. 

Tot pentru ocazii deosebite au fost creaţi şi ECCO Taylor, pantofi eleganţi de damă din piele nubuk de culoare maro. Branţul este confecţionat din piele tabacit vegetal cu o spumă ECCO Confort Fibre Sistem, menţinând piciorul uscat şi oferind confort maxim.


Pantofi dama impermeabili piele de Yac ECCO O2

Femeile active, adepte ale unui stil vestimentar casual-sport, se vor bucura să afle că în această primăvară ECCO lansează pantoful “care respiră”, ECCO O2. Realizat cu tehnologie GORE-TEX® SURROUND™, acest pantof sport îmbină perfect tehnologia modernă cu materialele de cea mai bună calitate, pentru o distribuire mai eficientă a căldurii din interiorul său, fiind şi 100% rezistent la apă. 

Şi în această primăvară, sneakerşii ocupă un loc central pe scena modei, iar ECCO Dlite sunt alegerea perfectă pentru femeile active, deoarece oferă un confort maxim şi un look casual unic. Fiind confecţionaţi din piele naturală moale, sunt foarte comozi şi uşori, iar sistemul ECCO Comfort Fibre menţine un mediu igienic şi răcoritor pentru picior. 

Noua colecţie ECCO primăvară-vară 2015 este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online ecco-shoes

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/esenta-unui-stil-de-viata-scandinav-in-noua-colectie-ecco-primavara-vara-2015/