luni, 27 aprilie 2015

O camasa trendy Catalin Botezatu

Camasa barbati Catalin Botezatu

Camasa barbati - Clock Shirt (Catalin Botezatu)

Clock shirt-ul este camasa care iti da posibilitatea sa iti pui in evidenta ceasul, dar in acelasi timp, iti ofera posibilitatea sa il privesti fara a mai fi nevoit sa iti ridici manseta. Este o camasa eleganta, tip business, dar si plina de fantezie. Croiul camasii este slim fit.Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic.Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 100% bumbac.



Camasa barbati Catalin Botezatu

Camasa barbati (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati
Aceasta camasa smart-casual, din bumbac 100%, a fost conceputa intr-o combinatie de carouri si dungi in culori vii, specifice sezonului, pentru a-ti inveseli dispozitia in fiecare zi in care decizi sa o porti.Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic.Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 100% bumbac.




Camasa barbati Catalin Botezatu

Camasa Barbati (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati
Din bumbac pur (100%), camasa caroiata este fara indoiala o alegere necomplicata, permisiva si lejera pentru orice moment al zilei.Descriere: guler mic cu colturi libere, maneci scurte cu garnituri albe, nasturi asortati la culoare.Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic.Sfaturi pentru intretinere: se spala la masina la 30C, se calca usor, nu se usuca la masina

Camasa barbati Catalin Botezatu

Camasa barbati (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati Catalin Botezatu ,click aici
Wow! Acum poti avea soarele in garderoba ta! Alege o camasa semnata Catalin Botezatu in cea mai intensa culoare a verii: galben! Cu aplicatii in carouri, aceasta camasa promite sa te scoata in evidenta in orice situatie. O poti asorta cu usurinta la pantaloni scurti sau lungi, casual sau mai eleganti. Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic.Produsul este este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 60% bumbac, 40% poliester.
 

Camasa barbati Catalin Botezatu

Camasa barbati (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati
Un model de camasa clasica, recomandat la un costum elegant. De asemenea, ea poate trece catre linia casual prin asocierea cu un pantalon simplu sau, de ce nu, cu un jeans. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 100% bumbac.




Camasa barbati Catalin Botezatu

Camasa barbati (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati
Camasile cu guler inalt sunt un \'must have\' datorita masculinitatii si elegantei emanate. Acest model de camasa este recomandat la un costum elegant, fara a va mai incorseta cu cravate sau alte accesorii inutile. De asemenea, ea poate trece catre linia sport eleganta prin asocierea cu un pantalon simplu. Este o camasa care a fost creata sa va ajute la ocazii speciale.Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic.Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate

Camasa barbati Catalin Botezatu

Camasa Barbati (Catalin Botezatu)

Camasi Barbati Catalin Botezatu ,click aici
Eleganta si rafinament la superlativ. Daca iti doresti sa dai clasa unei tinute elegante, trebuie sa alegi o camasa deosebita. Noi iti sugeram acest model Catalin Botezatu slim, simplu si de mare efect. Accesorizata cu butoni si papion, este foarte usor de asortat la un costum elegant sau pantaloni de stofa. Asa ca modeul promite sa te scoata din incurcatura la orice eveniment important, fie el botez, nunta sau aniversare. Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic.Inca nu te-am convins? Afla ca materialul este de calitate superioara, fabricat integral in Romania. 100% bumbac.


camasa_catalin_botezatu

Camasa barbati - Clock Shirt (Catalin Botezatu)

Clock shirt-ul este camasa care iti da posibilitatea sa iti pui in evidenta ceasul, dar in acelasi timp, iti ofera posibilitatea sa il privesti fara a mai fi nevoit sa iti ridici manseta. Este o camasa eleganta, tip business, dar si plina de fantezie. Croiul camasii este slim fit. Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. Compozitie: 80% bumbac, 20% poliester.




camasa_catalin_botezatu

Camasa cu guler inalt (Catalin Botezatu)

Camasi barbati
Camasile cu guler inalt sunt un \'must have\' datorita masculinitatii si elegantei emanate. Acest model de camasa este recomandat sa o purtati la un costum elegant, fara a va mai incorseta cu cravate sau alte accesorii inutile. De asemenea, ea poate trece catre linia sport eleganta prin asocierea cu un pantalon simplu sau, de ce nu, cu un jeans. Este o camasa care a fost creata sa va ajute in orice situatie, la orice ora a zilei, putand fi asortata cu orice. Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic. Compozitie : bumbac 100%



camasa_catalin_botezatu

Camasa barbati clasica (Catalin Botezatu)

Camasi barbati
Un model de camasa clasica, recomandat la un costum elegant. De asemenea, ea poate trece catre linia casual prin asocierea cu un pantalon simplu sau, de ce nu, cu un jeans. Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 100% bumbac.

Alege din colectia de Camasi Catalin Botezatu,click aici


camasa_catalin_botezatu

Camasa slim barbati (Catalin Botezatu)

Camasi  barbati
Eleganta si rafinament la superlativ. Daca iti doresti sa dai clasa unei tinute elegante, trebuie sa alegi o camasa deosebita. Noi iti sugeram acest model Catalin Botezatu slim, simplu si de mare efect. Accesorizata cu butoni si papion, este foarte usor de asortat la un costum elegant sau pantaloni de stofa. Acest model promite sa te scoata din incurcatura la orice eveniment important, fie el botez, nunta sau aniversare. Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic. Inca nu te-am convins? Afla ca materialul este de calitate superioara, fabricat integral in Romania. 100% bumbac.



camasa_catalin_botezatu

Camasa barbati  cu croiala clasica(Catalin Botezatu)

Camasi barbati
Acest model de camasa este recomandat sa o purtati la un costum elegant, fara a va mai incorseta cu cravate sau alte accesorii inutile. De asemenea, ea poate trece catre linia sport eleganta prin asocierea cu un pantalon simplu sau, de ce nu, cu un jeans. Este o camasa care a fost creata sa va ajute in orice situatie, la orice ora a zilei, putand fi asortata cu orice. Aceasta camasa are croiala clasica. Marimea 46 nu este slim, croiul este clasic. Compozitie : 100% Bumbac



0 comentarii: