answear.ro%20

Camasi office de vara,camasi casual!

LaFemme  

Camasile femei sunt un Must si in acest sezon 2015 de vara.Sunt necesare unei ținute office impecabile, sunt practice, lejere,comode  elegante și pot fi purtate atat la fuste, cat și la pantaloni.

LaFemme va recomanda o camasa alba cu maneca scurta  cu garnitura  de buline .Aceasta combinatie ii da camasii un aer romantic.Se poate purta atat la o fusta dar si la un pantalon office.Este o camasa office foarte potrivita pentru sezonul de vara .


camasa_alba_cu_garnitura_buline_c555
 

Camasile albe sunt  mereu la moda iar elementul  surpriza in acest sezon o constitue funda.Camasa alba este prin excelenta o pieasa cheie in garderoba oricarei femei.

LaFemme va recomanda pentru o tinuta smart casual camasa alba cu funda.

camasa_alba_cu_funda_ch133 

Camasile sunt usor de purtat,accesorizat  si potrivit pentru orice moment  al zilei ,usor de intretinut,usor de purtat   datorita  elasticitatii materialului.Mai jos aveti o camasa alba cu buline mici.
camasa_alba_cu_buline_2897a
 

Camasile cu imprimeu  sunt iar foarte populare in acest sezon .Sunt  lejere,vaporoase,vesele si  potrivite pentru o tinuta casual.Sunt camasi  vaporoase,camasi  care spun povesti :)
camasa_mov_cu_imprimeu_k5-40 

Strasurile,fermoarele, garniturile  metalice innobileaza o camasa si ii dau un farmec aparte.Camasa de mai jos are strasuri  pe umeri si buzunare aplicate fiind potrivita si pentru o tinuta mai sport.Camasa este la baza gatului  si este foarte lejera


Pentru un look glamour asorteaza camasile LaFemme  cu esarfe,bijuterii,coliere,etc.Daca insa modelele de  camasi femei de mai sus  nu te-au convins  atunci  aici gasesti mai multe modele de camasi femei,bluze femei.

Spor la cumparaturi online istete


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2015/05/camasi-femeicamasi-office-de-varacamasi-casual/