answear.ro%20

Sandalele ECCO în nuanţe metalice

Metalic trend Vara aceasta sandalele ECCO te vor face sa stralucesti_1
  
Înconjoară-te de strălucire!

Vara aceasta, nuanţele metalice cu străluciri discrete sunt peste tot! De la unghii, buze şi pleoape, până la rochii şi fuste, dar şi în laboratorul de design ECCO, acolo unde specialiştii brandului danez au conceput noul look al sandalelor Bouillon şi Tabora – strălucitor şi minimalist, 100% chic!

Cu noile sandale argintii ECCO Bouillon II, vei fi în centrul atenţiei oricând, oriunde! Dacă vrei să te bucuri dimineaţa de o plimbare relaxantă şi contemplativă, sandalele ECCO Bouillon te vor ajuta să te simţi graţioasă şi inspirată. Când te aşteaptă o după-amiază plină de cumpărături, Bouillon te vor face să te simţi confortabil, iar seara când ieşi în oraş ca să cinezi sau să dansezi, cu ECCO Buillon în picioare vei avea un stil de neegalat.

ECCO Bouillon II sunt pe cât de uşor de purtat, pe atât de uşor de asortat, având un design ultra-modern cu aspect de sandale gladiator şi fiind confecţionate din piele luxuriantă în stil animal print. În plus, se potrivesc perfect pe forma piciorului şi asigură picioarelor mediul relaxant şi răcoritor de care au nevoie în zilele lungi şi călduroase de vară.



Metalic trend Vara aceasta sandalele ECCO te vor face sa stralucesti_2
 

Cât despre ECCO Tabora 15, aceste sandale aurii sunt exact ce ai nevoie pentru ca bagajul tău de vacanţă să fie mai uşor de făcut! Sunt uşoare şi nu ocupă mult spaţiu, dar mai ales sunt versatile şi uşor de combinat în diferite stiluri: boho-chic pentru seară, beach-glam pentru zi. Poartă-le cu fuste maxi, salopete scurte din materiale uşoare, caftane vaporoase sau boyfriend jeans şi un crop top lejer. Designul elegant, pielea naturală cu finisaje aurii şi fundiţa delicată asigură instant un plus de graţie şi rafinament oricărui outfit de vară.
Simte-te minunat!

Sandalele ECCO Buillon II şi ECCO Tabora nu doar arată minunat şi în tendinţe, ci şi asigură un confort maxim, indiferent câte ore petreci cu ele în picioare! Pielea din care sunt confecţionate este luxuriantă, moale şi fină, iar designul exclusiv este rezultatul unei combinaţii armonioase între formă, confort şi funcţionalitate. Branţul din piele amortizează şi păstrează picioarele uscate, iar talpa este flexibilă şi asigură aderenţă şi un mers relaxat.
Rămâi strălucitoare!

Aceste sandale statement în nuanţe metalice care acaparează toate privirile au nevoie de o geantă la fel de îndrăzneaţă şi de sofisticată. Geanta crossbody ECCO Felicity este confecţionată din piele argintie embosată, are cusături moderne, o curea ajustabilă şi detalii nichelate care oferă un plus de strălucire. Asorteaz-o cu sandalele ECCO Bouillon II sau ECCO Tabora şi vei obţine un look contemporan şi strălucitor, perfect pentru această vară însorită!


 Sursa articol:
 http://www.ecco-shoes.ro/blog/trend-metalic-sandalele-ecco-te-vor-face-sa-stralucesti-vara-aceasta/