fashiondays.ro

Haine de plajă la moda in 2015

 Salopeta Colourful Leaves White

Sezonul estival te pune în încurcătură atunci când trebuie să concepi outfiturile pentru plajă. Vrei să porți piese vestimentare lejere, dar în același timp să fii o apariție senzuală. Nu este greu să îmbini cele două caracteristici, ci doar să optezi pentru hainele de plajă potrivite. Iată spre ce item-uri ar trebui să îți îndrepți atenția în vara 2015 și cum le poți purta cu stil!

Salopetele, cele mai chic piese ale verii 2015


De departe salopetele sunt cele mai chic piese ale acestui sezon estival. Atunci când nu știi ce haine să porți la plajă, te poți baza pe aceste item-uri. Optează pentru modele scurte și cu imprimeuri vesele. Cele florale ori cu note exotice sunt perfecte pentru anotimpul cald. Completează ținuta de plajă cu sandale gladiator, pălărie de soare și ochelari de soare supradimensionați. De asemenea, îți poți prinde părul cu o eșarfă pentru a oferi un aer retro ținutei tale.


Salopeta Jungle Philosophy Blue 

Rochiile croșetate, must-have pe lista hainelor de plajă


Pe val în această vară, rochiile croșetate nu ar trebui să îți lipsească de pe lista de achiziții vestimentare atunci când vrei să îți cumperi haine de plajă.  Alege modele transparente, cât mai sexy, cu croi asimetric ori drept, în funcție de preferințele tale. Completează ținuta cu sandale cu talpă joasă și pălărie de soare. Aranjează-ți părul într-o împletitură lejeră ori într-un coc messy.


Rochie Mexton Hottest Day White 

Rochiile maxi, o apariție diafană la malul mării


Alte haine pe care le poți purta cu succes pe plajă sunt rochiile maxi. Romantice, feminine și senzuale, ele sunt piesele care te pot transforma instant într-o apariție deosebită la malul mării ori la piscină. Alege modele albe, nude, cu imprimeuri florale ori cu influențe boho-chic. Pălăria cu boruri largi și ochelarii de soare nu ar trebui să îți lipsească. De asemenea, poți să porți eșarfe și coronițe din flori pe cap.


Rochie Artista Vintage Seduction White 

Rochiile fără bretele, cele mai frumoase haine de plajă


Și rochiile fără bretele sunt aliatele tale atunci când nu știi ce outfit să adopți la plajă. Mizează pe modele vesele, care inspiră poftă de viață și spontaneitate. Cele care îți evidențiază subtil talia și au detalii în zona pieptului îți avantajează silueta, așa că merită luate în considerare atunci când îți faci lista de cumpărături. Ca să obții un look cu totul special, aplică pe piele tatuaje metalice, elemente beauty must-have în sezonul cald.


Rochie MissQ IceCream Pink 

Inspiră-te din ghidul nostru cu aromă de vacanță și alege cele mai frumoase haine de plajă. Optează pentru modele care te scot instant din anonimat și te ajută să prinzi încredere în tine.

Alege hainele de vara pentru plaja,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/ce-haine-de-plaja-sa-porti-in-2015-vezi-15-modele-chic/