fashiondays.ro

Rochii de vara cu -60% reducere!

rochie_bleumarin_mini_creponata_5197bm

Vara si nu numai , rochiile formează baza ținutelor feminine – romantice sau androgine, elegante sau casual, cu croiuri simple sau sofisticate și întotdeauna din materiale ușoare, în care te simți perfect. LaFemme  îți aduce, in mijloc  de vară, o selecție de rochii la prețuri accesibile ,unele  reduse si  cu până la- 60% reducere.


Rochii pentru plajă


La ele ne stă gândul încă din mai :), pentru că abia așteptăm să ne relaxăm undeva pe malul unei ape, la soare – nu-i așa? Rochiile vaporoase și delicate, pentru plajă, îți oferă o soluție extrem de simplă pentru ținutele de zi din timpul concediului.

Mai mult, weekendurile în oraș necesită haine confortabile și răcoroase – cum sunt și aceste rochii casual, dedicate plimbărilor în aerul cald al verii.

Sfatul LaFemme: Alege materiale din fibre naturale și culori deschise, care să reflecte razele soarelui. Rochiile lungi, chiar dacă te pot face să crezi că sunt prea călduroase pentru zilele caniculare, de fapt oferă o protecție termică mai bună decât cele mini!

Iată cele 3  modele must-have de rochii pentru vara aceasta, care îți vor pune în valoare corpul bronzat și îți vor da lejeritatea de care ai nevoie, în sezonul cald:

rochie_alba_bumbac_cu_imprimeu_palmier_r67ndarochie_bleu_bumbac_cu_flori_mari_11885b


Rochii în culori vibrante


Nu degeaba vara e anotimpul cel mai colorat, și nu doar natura te îmbie să îmbraci nuanțe cu personalitate – acum simți nevoia să porți galben, portocaliu, verde, albastru, roz sau mov, în cele mai diverse versiuni și ținute! Rochiile color-block se întorc și ele în acest sezon, constituind o opțiune chic pentru zi – fie că te gândești la o rochie casual în nuanțe puternice, fie la o rochie pentru birou, în nuanțe pastelate, elegante.

Sfatul LaFemme : Alege întotdeauna culori care îți complimentează nuanța pielii. Pielea bronzată arată cel mai bine în compania oricărei culori!

Poartă culorile vii cu alte piese sau accesorii în nuanțe neutre, evitând supraîncărcarea ținutei cu culori stridente.


rochie_tunica_galbena_din_in_25057grochie_verde_cu_broderie_neagra_6226vrochie_corai_scurta_dreapta_b455


Rochii office feminine


Zilele la birou nu trebuie să fie neplăcute, când tot ce ai vrea e să lenevești pe un șezlong, cu o limonadă într-o mână și o revistă în cealaltă. Cu o rochie office  foarte stylish, nu numai că vei da clasă restul ținutelor de birou, ci te vei simți excelent, dat fiind confortul pe care ți-l dă o rochie bine croită și felul în care îți scoate în evidență feminitatea.

Sfatul LaFemme : Alege rochii de lungime medie și scurtă, dar evită-le pe cele mini, care nu sunt chiar potrivite în orice tip de mediu profesional. Optează pentru materiale precum mătasea, dantela, voalul sau, pentru ținute ușor mai relaxate, îndreaptă-ți atenția spre rochiile din poplin.


rochie_rosie_office_midi_cu_funda_talie_r70ndrochie_casual_bleu_cu_imprimeu_paisley_11833brochie_alba_cu_model_piept_1901a102a


Rochiile de ocazie / club


Petrecerile și evenimentele din timpul verii sunt „de rigoare”si un Must,nu-i asa? – n-ai cum să lipsești de la vreuna! Mai ales când poți alege rochii superbe , rafinate, pe care abia aștepți să le îmbraci. Pentru acest sezon, îți propunem rochii de ocazie în croiuri body-con sau vaporoase, din materiale deosebite.

Sfatul LaFemme: Alege rochii LaFemme  cu decolteu în V sau cu umerii sau spatele gol, foarte în vogă vara aceasta. Optează pentru nuanțe în stilul anilor 60-70, dar nu neglija nici eleganța uneirochii negre reinterpretate.



rochie_neagra_dantela_cu_franjuri_2007nrochie_galbena_cu_dantela_6w2687g


Rochii cu imprimeuri chic


Imprimeurile sunt nelipsite, pentru ținute de vară care se fac remarcate. Ai de ales, vara aceasta, între imprimeuri grafice cu nuanțe intense, , imprimeuri retro, în nuanțe mai delicate, sau imprimeuri florale și vegetale în stil boho.

Sfatul LaFemme : Completează o rochie cu imprimeu colorat doar cu accesorii în nuanțe discrete


rochie_casual_verde_cu_imprimeu_pod_11763vrochie_corai_mini_cu_margele_decolteu_263260c

Asadar,alege rochiile LaFemme fie pentru vacanta,fie pentru office sau party. Viseaza,indrazneste,iubeste!! 
Spor la cumparaturi online 

Nota:Promotiile si reducerile fac parte din oferta magazinului online La Femme 

Vezi oferta actualizata,click aici

Sursa articol: 
http://www.lafemme.ro/blog/2015/07/rochii-de-vararochii-casual-cu-pana-la-60-reducere/