answear.ro%20

Cum porți cămașa de blugi toamna ?

cămașa de blugi 1

Un item versatil, chic și comod, cămașa de blugi capătă caracter must-have în toamna 2015, așa că nu ar trebui să lipsească de pe lista ta de achiziții vestimentare. Ea poate fi introdusă într-o mulțime de outfituri interesante, nu trebuie decât să te inspiri din următoarele idei și să îți lași creativitatea liberă. Iată în câte moduri originale poți să porți cămașa din denim în următorul sezon de tranziție!

Cămașa din denim în ținute cu influențe masculine

Dacă ești adepta ținutelor vestimentare inspirate din garderoba reprezentanților de sex opus, te vei putea bucura de farmecul lor și în toamna 2015 pentru că ele nu ies din tendințe. Poți adopta astfel de outfituri atât în momentele în care ieși în oraș, cât și în zilele când te duci la muncă. Completează outfiturile cu încălțăminte și genți cu influențe masculine, pălării și bijuterii cu linii minimaliste. O atitudine degajată va completa cu succes acest tablou fashion.


cămașa de blugi 2
 

Cămașa de blugi în outfituri feminine

La polul opus ținutelor cu influențe masculine, dar nu mai puțin fermecătoare, se află outfiturile feminine. Pentru un look fresh și vesel, poartă fuste cu buline, imprimeuri grafice ori florale. Modelele midi vor oferi outfiturilor tale un aer ladylike irezistibil. Accesoriile care nu ar trebui să îți lipsească sunt pantofii stiletto, plicurile ori gențile statement, bijuteriile fine și… zâmbetul cuceritor.


cămașa de blugi 3
 

Cămașa de blugi în combinații sport-chic

Cămașa de blugi poate fi purtată cu succes și în combinații vestimentare sport-chic, un stil tot mai popular în rândul fashionistelor de pretutindeni. Poartă acest item vestimentar alături de pantaloni skinny, peste tricouri ori introdus cu un aer aparent dezordonat în pantaloni. Pentru o notă glam, poartă încălțăminte sport metalizată.


cămașa de blugi 4
 

Trendul denim on denim

o altă tendință vestimentară pe care nu ar trebui să o ratezi în acest sezon de tranziție este și combinația denim on denim. Așadar, combină cămașa de blugi cu alte piese din denim. O poți asorta cu  blugi, indiferent că sunt negri, albaștri ori gri, fuste și salopete din denim. Ca să obții un look ușor rebel, demn de o divă urbană, optează pentru modele de jeans cu aspect uzat. Completează ținutele vestimentare cu încălțăminte chic.



cămașa de blugi 5
 

Indiferent pentru ce combinații vestimentare optezi în această toamnă, include în ele și cămașa de blugi, un item must-have în 2015. Lasă-ți creativitatea liberă și cu siguranță vei reuși să creezi outfituri demne de invidiat.

Vezi colectia de Camasi femei,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/cum-porti-camasa-de-blugi-in-toamna-2015-iata-12-tinute-chic/