answear.ro%20

Rochiile pastelate de toamna

Rochie Artista Dressy Design Turquoise

Dacă ești deja îndrăgostită de piesele vestimentare în nuanțe pastelate, află că te poți bucura de farmecul lor în continuare, având în vedere că pe podiumurile de modă dedicate sezonului de toamnă/iarnă 2015-2016 a putut fi observată această tendință cromatică. Investește în rochii pastelate și vei reuși să oferi instant un aer fresh și romantic garderobei tale și, implicit, outfiturilor de toamnă ori de iarnă. Vezi mai jos cateva modele care te vor cuceri de la prima vedere!

Rochii pastelate pentru ținute de birou


Oferă culoare ținutelor tale vestimentare pe care le abordezi la birou. Mizează pe rochii în nuanțe pastelate pentru a evita monotonia și sobrietatea stilului office. Optează pentru modele cu aplicații elegante și broderii pentru un look stylish. Cele cu croială dreaptă, prinse cu o curea în talie, avantajează orice tip de siluetă, în timp ce cele mulate pe corp sunt potrivite mai mult pentru femeile cu siluetă în formă de clepsidră.


Rochie StarShinerS Brodata Wisely Blue
 

Rochiile pastelate cu imprimeuri, perfecte pentru întâlnirile romantice


Urmează să te întâlnești cu persoana iubită și nu știi ce ținută să adopți? În loc să te gândești la o mulțime de asocieri care să îți dea bătăi de cap la capitolul asortare, mai bine poartă rochii în nuanțe pastelate și cu imprimeuri. Cele inspirate din natură sunt cele mai potrivite, în special pentru o fire romantică, însă nici cele cu buline, aflate în tendințe în continuare, nu ar trebui ocolite. Acestea sunt ideale pentru femeile mai copilăroase ori pentru cele care vor să ofere impresia că au mai puțini ani, un truc vestimentar de efect. 


Rochie Fofy Adorable Design Mint
 

Rochii pastelate pentru ocazii speciale


Mizează pe rochii pastelate și la evenimentele speciale și nu vei regreta, dimpotrivă. Fie că optezi pentru unele scurte ori pentru unele maxi, outfitul tău de seară va face senzație. Uită de clasicele accesorii în nonculori și alege unele nude ori tot în nuanțe pastelate. Bineînțeles, unele diferite de cea a rochiei, pentru un vibe cromantic original.


Rochie LaDonna Flaming Pearls Peach
 

Ție îți plac rochiile pastelate? Dacă da, care sunt modelele tale preferate și în care vrei să investești în acest sezon?

Vezi noua colectie de rochii online,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/poarta-rochii-pastelate-in-toamna-2015-vezi-18-modele-fermecatoare/