answear.ro%20

Rochia neagră cu care nu dai greș

 rochie_neagra_1

Orice reprezentantă a sexului frumos ar trebui să dețină în garderoba ei cel puțin o rochie neagră, un model adaptat gusturilor și stilului ei vestimentar. Această piesă vestimentară feminină te salvează din multe sițuații în care nu știi cum să te îmbraci. Vrei să afli în ce modele merită să investești? Iată 4 tipuri de rochii negre cu care nu vei da greș și care nici nu se vor demoda prea curând, având în vedere că sunt considerate item-uri nemuritoare în lumea modei!

Rochia neagră casual, de nelipsit din garderobă

O rochie neagră dedicată stilului casual poate fi salvarea ta în multe situații. O poți introduce fără probleme în mai multe tipuri de outfituri, fiind utilă chiar și atunci când vrei să te îmbraci în stilul sport-chic ori rock-chic. Ca să eviți monotonia vestimentară, achiziționează modele cu broderii, inserții din dantelă, asimetrii ori volane. Astfel vei obține un outfit feminin, destins și extrem de chic. Poartă astfel de modele cu pantofi stiletto, oxford – intr-un outfit cu influențe masculine, și botine cu franjuri.


rochie_neagra_2

Rochia neagră office te scoate din dilemă

Cine a spus că stilul office trebuie să fie sobru? Chiar dacă dress code-ul de la locul de muncă nu este unul lejer, nu înseamnă că nu poți să îți condimentezi oufiturile cu anumite piese vestimentare care să îți ofere o notă stylish. Este de la sine înțeles că nu poate să îți lipsească din garderobă o rochie neagră. Mizează pe una in stil sarafan, cu aplicații feminine ori slituri senzuale. Modelele în stil creion și cele A-line scot în evidență trăsăturile frumoase ale siluetei. Combină rochiile office cu accesorii deosebite: pălării în nuanțe intense, genți statement, încălțăminte din piele întoarsă și bijuterii delicate.


rochie_neagra_3
 

Rochia neagră și lungă, perfectă pentru orice ocazie specială

Evenimentele speciale impun adoptarea unui outfit elegant, distins și senzual. Poți obține toate aceste atribute de natură vestimentară cu ajutorul unei singure piese: rochia neagră și lungă. Un item cu adevărat stylish și sexy, demn de o divă, acest model de rochie neagră este soluția perfectă pentru o nuntă, un botez ori un alt tip de eveniment la care se cere un outfit pe măsura importanței lui. Detaliile spre care ar trebui să îți îndrepți atenția când vrei să cumperi o rochie sunt acestea: trenă, broderii sofisticate, materiale fluide, inserții transparente și aplicații glam.


rochie_neagra_4
 

Rochia neagră de cocktail, o piesă elegantă și distinsă

Cu siguranță nu vei da niciodată greș dacă te afișezi la o petrecere de cocktail cu o rochie neagră. Modelele potrivite sunt cele  din dantelă, cu aplicații stylish, cu decupaje chic, volane, imprimeuri cu nonculori și tonuri neutre. Din acest peisaj fashion nu ar trebui să lipsească pantofii stiletto, bijuteriile statement și plicurile cu aspect prețios.


rochie_neagra_5

Ție ce model de rochie neagră îți place și în ce outfituri obișnuiești să porți acest item vestimentar?


Vezi ultima colectie de rochii,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/4-modele-de-rochie-neagra-cu-care-nu-dai-niciodata-gres/