dyfashion.ro

Black Friday RubyFashion & TheICONIC

reduceri-black-friday

Anul acesta, RubyFashion va aplica reduceri semnificative pe urmatoarele categorii de produse:
- Imbracaminte Dama
- Incaltaminte Dama
- Imbracaminte Barbati
- Incaltaminte Barbati

 

Black Friday - Reduceri Haine de Dama

 
“Experienta Black Friday din ultimii 2 ani ne-a fost utila si acum asteptam cu nerabdare startul celui mai important eveniment de shopping al anului. Ne-am testat serverele pentru evita down-time-urile pe durata celor 3 zile de reduceri speciale si am pregatit stocurile, tripland volumul obisnuit.
Reducerile de Black Friday merg pana la 75%, dar exista produse la care procentul de discount este chiar mai mare." declara Marius Ionescu, CEO RubyFashion
Dintre cele mai tari oferte de pe RubyFashion.ro merita mentionate Cizmele Australia Imblanite si Ghetele de ploaie fashion ce vor putea fi achizitionate la pret special.

 

Black Friday - Reduceri Haine de Dama
     
Multe alte promotii si preturi foarte avantajoase se regasesc pe site.

TheICONIC Black Friday
THEICONIC  intampina cu mari asteptari primul weekend prelungit de reduceri.
Este pentru al doilea an cand participa la cel mai mare eveniment de vanzari, din timpul anului.
Magazinul specializat in articole vestimentare si incaltaminte pentru dama si barbati, pregateste reduceri importante. Reducerile se vor aplica atat pentru Imbracaminte cat si pentru Incaltaminte, categoriile aflate in promotie fiind semnalizate pe site.
Merita mentionate reducerile la categoriile de top Ghetele pentru barbati si Pantofi sport– ce depasesc procentul de 60% si ajung chiar pana la 75%. Pe langa aceasta categorie, exista reduceri de pana la 60% si la articole precum:
- Incaltaminte barbati (pantofi, expadrile, tenisi, pantofi sport casual)
- Imbracaminte barbati (pantaloni, camasi, tricouri, geci, bluze, treninguri)
- Imbracaminte si incaltaminte de dama

 

Black Friday - Reduceri Haine de Dama

 

« Black Friday este un eveniment pe care il asteptam pregatiti. Ca si anul trecut estimam cel putin la o triplare a numarului de comenzi. Suntem pregatiti sa-i facem fata, atat tehnic cat si la nivelul stocurilor de produse!" declara cu entuziasm Marius Ionescu, Managing Partner THEICONIC