dyfashion.ro

Sacouri care se poarta in sezonul rece

sacouri-dama
Indiferent că ești o fashionistă împătimită ori nu, sacoul este un item vestimentar care nu trebuie să îți lipsească din garderobă. El este piesa de care ai nevoie pentru a oferi o notă classy oricărui outfit. Află din acest articol ce modele de sacouri reprezintă punctul de atracție în sezonul rece 2015, dar și cum le poți introduce în ținutele tale de zi cu zi!

Sacourile în nuanțe inspirate din natură, cele mai chic modele


Lasă-te cuprinsă de magia naturii și investește în 2015 în modele de sacouri în culorile toamnei. Marsala ori burgundy surprind nuanța vinului, iar culoarea muștarului contemplează nuanța frunzelor de toamnă. Nu doar blazerele uni sunt la modă în acest sezon, ci și cele decorate cu imprimeuri. Alege unele în combinații care ar cuceri pe oricine. Poartă-le alături de piese în nuanțe cuminți și completează outfiturile cu pălării și bijuterii cu caracter statement.

Sacourile cu influențe masculine, must-have în 2015

Dacă te gândești să îți îmbogățești garderoba cu un sacou nou, îndreaptă-ți atenția și spre modelele inspirate din garderoba masculină. Sunt extrem de chic și versatile, numai bune de introdus într-o mulțime de ținute stylish. Poartă-le în combinații smart-casual, office, sporty-chic, rock și chiar în unele masculine (alături de alte piese în același ton vestimentar). Pentru un look desăvârșit, alege să accesorizezi ținutele cu camee, papioane și coliere aurii.

Sacouri cu detalii stylish pentru o fashionistă îndrăzneață

Cât curaj ai din punct de vedere vestimentar? Dacă îți place să îți condimentezi outfiturile cu tot felul de elemente interesante, atunci este clar că sacourile cu detalii originale sunt perfecte pentru tine. Alege modele cu aplicații glam, cu croieli interesante, confecționate din materiale sofisticate. Cele din catifea și piele sunt piese statement greu de trecut cu vederea.

Care sunt modelele tale preferate de sacouri și pe care dintre ele ești hotărâtă să îl achiziționezi în sezonul rece 2015!


Vezi colectia de sacouri dama,click aici

Sursa:
http://www.starsblog.ro/ce-sacouri-se-poarta-in-sezonul-rece-2015-iata-12-modele-stylish/