fashiondays.ro

Modele frumoase de pantaloni conici

pantaloni-conici-femei-1
Daca este o piesa vestimentara pe care am vazut-o in decursul acestui an in toate vitriniele, in revistele de fashion sau pe StarShinerS, aceea poarta numele de: pantalon conic.
Pantalonul conic este piesa care intrat treptat in garderoba femeilor de pretutindeni si care sta la baza stilului french.
Daca nu ai in garderoba pantalonul conic, este timpul sa rectificam aceasta problema. Pentru inceput iti recomandam 4 modele de pantaloni conici care intra in categoria must have!

Pantalonul conic din piele ecologica

Acest pantalon este baza pe care se contureaza un outfit rock. Fie ca alegi o camasa, un pulover sau o tinuta layered asortata cu o geaca de piele, nu vei putea ocoli tenta rock oferita de acesti pantaloni!

Modelul nostru preferat este pantalonul din piele ecologica prevazut cu un fermoar in zona gleznei. Aceasta aplicatie metalica da o nota sexy tinutei si subliniaza subtirimea gleznei, conducand privirea de la acestea catre coapsele bine conturate.

pantaloni-conici-femei-2pantaloni-conici-femei-3
 
Pantalonul conic cu talie joasa- tip office

Cu acest model de pantalon conic cu talie joasa, trecem de la un look rebel la un look office, elegant. Pantalonul este potrivit pentru o tinuta eleganta formata din 2-3 piese, camasa si/sau sacou.

Modelul pe care il recomandam este prevazut cu aplicatii din piele ecologica in zona taliei, o linie fina fiind aplicata pe partea laterala a piciorului fapt ce ofera iluzia picioarelor lungi. Acest tip de pantalon este recomandat femeilor mai mici de inaltime si care doresc un efect de `lungire` a siluetei.

pantaloni-conici-femei-4pantaloni-conici-femei-5

Pantalonul conic cu aplicatii de piele ecologica

Pantalonul mulat cu aplicatii din piele ecologica este piesa care echilibreaza eleganta cu casualul. Sunt perfecti pentru o silueta tonifiata, putand fi asortati cu pantofi cu toc inalt sau cu o pereche de UGG-uri. Ii poti `mula` pe o tinuta casual sau eleganta in functie de pantofii sau bluza cu care decizi sa ii asortezi.

pantaloni-conici-femei-6pantaloni-conici-femei-7
 
Pantalonul conic cu talie inalta accesorizat cu o centura din piele ecologica

Pantalonul conic cu talie inalta accesorizat cu centura din piele ecologica este modelul care imbina elemente din toate celelalte modele prezentate mai sus. Centura atrage atentia in jurul taliei, de aceea modelul este recomandat femeilor subtiri in talie. Indiferent de decizia de accesorizare, partea inferioara a camasii sau a bluzei va fi acoperita de centura.

Acest model da tonul unui mix de piese care au in comun eleganta.

pantaloni-conici-femei-8pantaloni-conici-femei-9

Sursa:
http://www.starsblog.ro/cele-mai-frumoase-4-modele-de-pantaloni-conici/