dyfashion.ro

Cum sa porti jeansii in 2016?

cum_sa_porti_jeansi_in_2016_1
Un trend pe care l-am urmat cu entuziasm in 2015, dobandeste puteri si in anul 2016. Toate suntem indragostite de blugii nostri, de acei skinny jeans care ne salveaza din orice situatie. Anul acesta au revenit in voga boyfriend jeans si jeansii evazati, clasici sau ripped. Preferatii nostri raman tot acei ripped skinny jeans care merg atat de bine cu o pereche de pointed toe shoes, incat nu iti vine sa mai porti altceva!

Smart casual, business casual, layered outfits-  nu conteaza stilul in care alegi sa porti denimul in acest an, caci rezultatul va fi unul inedit!

Pentru ca optiunile sunt multe si vrem sa ne asiguram ca esti conectata la cele mai recente tendinte, iti propunem 5 moduri in care poti purta denim in sezonul iarna-primavara.

 Jeansi & pulover supradimensionat

Este una dintre cele mai iubite combinatii. Fashioniste din intreaga lume opteaza adesea pentru acest outfit ce imbina casualul si comoditatea cu influentele chic si da o nota de lifestyle boem tipic newyorkez.

Mix & match un pulover supradimensionat crem sau gri cu o pereche de skinny jeans ripped sau clasici, si ai o tinuta careia ii poti da un touch chic: daca alegi o pereche de pointed toe shoes sau o pereche de sandale cu design curajos. Daca ai nevoie de o pauza de la tocuri, asorteaza outfitului o pereche de botine sau pantofi sport, si ai conturat un look casual.

cum_sa_porti_jeansi_in_2016_2
 
Jeansi & palton de lana

Pur si simplu suntem fascinati de aceasta combinatie: chic, feminina, puternica, relaxata si totusi plina farmec! Wow! Clar este un outfit pe care cu siguranta merita sa il testezi in acest sezon, inca friguros. Alege o pereche de blugi fie drepti, fie cu talie inalta… de fapt nu conteaza ce tip de blugi alegi, asorteaza-i cu o bluza/ un pulover/ o camasa, apoi selecteaza un palton de lana. Trebuie sa dai atentie modului in care te joci cu volumele.

Combinatia noastra preferata: pulover gri, boyfriend jens, pointed toe shoes si un palton de lana tip sacou. We love it!

cum_sa_porti_jeansi_in_2016_3

 Jeansi & sacou

Business casual- noul look al femeii moderne preocupata de cariera. Lookul emana feminitate la cel mai inalt nivel prin… form egdy, preluate din garderoba masculina. Tot ce ai nevoie pentru un astfel de look: o pereche de blugi, o camasa sau o bluza monocroma si un sacou.

In ceea ce priveste sacoul ai doua variante: sacou cu croi drept cu puternice tente masculine sau cel cambrat pe talie. In functie de starea ta si de ce te atrage cel mai mult, poti alege tipul de sacou. Ca accesorizare: pantofii sunt fie cu toc, fie fara toc, detaliile stau in mix & matchul sacou-blug.

cum_sa_porti_jeansi_in_2016_4

 Jeansi & layered

Un look relaxat, bazat pe combinatie lejera a mai multor straturi de bluze sau jachete. Aparent este un look care nu necesita prea multa implicare in alegerea `straturilor`, insa selectarea pieselor nu se face fara a avea repere.

In 2016 iti sugeram sa porti blugii asortati cu 3 straturi de piese: primul strat- o camasa sau un tricou, al doilea strat- o jacheta de piele sau denim, al treilea strat- un palton lung de lana. Experimenteaza si vei vedea ca te vei simti foarte comod, insa si foarte trendy!

cum_sa_porti_jeansi_in_2016_5

 Jeansi & haina de blana

Inca nu a trecut sezonul rece, de aceea te mai poti afisa cu haina de blana, asortand-o la blugi. Poti alege haina de blana clasica, una in stil hippie sau o haina tip leopard print. Partea pozitiva este ca ai parte de un look glam, combinat cu unul casual.

cum_sa_porti_jeansi_in_2016_6

Combinatia noastra preferata: blugi evazati, helanca neagra, haina de blana ecologica oversized, botine cu toc subtire si geata Chanel neagra.

ITI RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE JEANSI 2016 CLICK AICI

Sursa:
http://www.starsblog.ro/cum-sa-porti-blugii-in-2016-5-tinute-surprinzatoare/