fashiondays.ro

Incălţămintea stilată nu se demodează!

incaltaminte-ecco-1
Ghidul ECCO pentru gentlemanul modern – stil CASUAL

Ceea ce defineşte gentlemanul desăvârşit în zilele noastre este abilitatea de a se îmbrăca şi comporta impecabil, indiferent de ocazie. Iar încălţămintea stilată, de calitate, nu se demodează niciodată!

Iată regulile de stil recomandate de specialiştii ECCO pentru bărbaţii moderni care îşi doresc să arate impecabil atât la birou, cât şi la ocaziile casual sau în timpul liber:

-Încălţămintea trebuie să fie întotdeauna la fel de închisă, sau mai închisă la culoare decât pantalonii.
-Nu purta niciodată şosete albe, nici măcar la blugi!
-Şosetele trebuie să facă trecerea de la pantaloni la încălţăminte, atât ca stil, cât şi din punct de vedere cromatic – fii îndrăzneţ!
-Nu ieşi niciodată din casă cu încălţămintea murdară şi nelustruită!
-Asigură-te că textura şi culoarea pantofilor se asortează la textura şi culoarea curelei.
-Nu subestima pantofii de culoare maro! Se potrivesc de minune la costumele bleumarin sau gri-cărbune.

Pentru a obţine un look casual sofisticat, de gentleman desăvârşit, nu e nevoie să te îmbraci ca James Bond ca să impresionezi. Dar să ai ţinuta potrivită ocaziei – şi, desigur, bunele maniere întotdeauna la îndemână – îţi va deschide mai multe uşi decât orice replică!

Pantofii ECCO Cairo din piele strălucitoare, cu detalii cusute discret, sunt perfecţi pentru întâlnirile casual, dar şi pentru cele mai formale, ghetele maro ECCO Findlay sunt moderne şi îndrăzneţe, rezistente la purtări îndelungate, iar mocasinii ECCO 2.0 îmbină eleganţa cu stilul minimalist scandinav într-un design clasic, potrivit atât la ţinutele casual, cât şi la cele mai elegante.

incaltaminte-ecco-2

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ghidul-ecco-pentru-gentlemanul-modern-stil-casual/