fashiondays.ro

Tinuta lejera de primavara!

tinuta-de-primavara-1
Suntem nerabdatori sa scapam de paltonul greu si sa trecem la tinuta lejera de primavara! Nu ne displace paltonul camel, insa tare am vrea sa ne bucuram de razele caldute ale soarelui si de florile primavaratice pe care odata cu venirea caldurii le gasim la fiecare colt.

Daca am vorbit atat de mult despre rochii cu imprimeu floral… e timpul sa vorbim putin si despre bluze cu imprimeu floral bogat. Sunt o optiune grozava atunci cand vine vorba de un outfit lejer, office sau unul… uber chic!

Outfitul preferat al acestei primaveri, atunci cand vine vorba de camasa inflorata, are la baza o piesa exploatata din plin in sezonul rece: skinny jeans sau boyfriend jeans. Cu toate acestea… o combinatie ultra sexy este obtinuta din mix & match-ul dintre o bluza cu imprimeu floral si o fusta evazata sau pana monocroma.

Acum, sa vedem cateva modele de bluze cu imprimeu floral bogat, pe care ti le recomandam pentru o tinuta casual, office sau smart-casual:

Bluza de dama cu guler in V

Daca vrei sa adopti un look relaxat si fresh, te sfatuim sa alegi o bluza cu guler in V, cu un bogat imprimeu floral. Nu vei avea nevoie de prea multe accesorii, un lant fin la baza gatului si un ceas sunt suficiente. Nu uita de geanta supradimensionata, indiferent daca porti tocuri sau porti un pantof mai sport.

tinuta-de-primavara-2tinuta-de-primavara-3

Bluza de dama cu guler rotund

Daca vrei ceva mai elegant si nu iti plac gulerele in V, poti opta pentru o bluza cu guler rotund, care aduce o nota eleganta tinutei tale. Poti purta bluza la un pantalon conic monocrom, la o fusta cu croi evazat sau tip creion.

tinuta-de-primavara-4tinuta-de-primavara-5

Bluza de dama cu fundita la gat

Unul dintre modelele care pe noi ne incanta cel mai mult in ultima vreme este bluza cu fundita la gat. Ne duce cu gandul la  vremurile de demult in care romantismul trona, iar seductia era la cel mai inalt si rafinat nivel. Pentru romanticele incurabile bluza de dama cu imprimeu floral si fundita la gat este cea mai inspirata alegere! Incearca o combinatie cu o fusta cu talie inalta, efectul wow va fi garantat!

tinuta-de-primavara-6tinuta-de-primavara-7

Va recomandam ultima colectie de haine de dama,click aici

Sursa:
http://www.starsblog.ro/florile-primaverii-se-astern-acum-pe-bluza-ta/