fashiondays.ro

Pantalonii capri sunt pe val!

pantalonii_capri_sunt_pe_val_1
Primavara aceasta ne jucam cu tinutele! Desi ne-am indragostit de rochii, uneori ne este mai usor sa optam pentru o pereche de pantaloni, pe care o asortam cu o camasa sau un tricou peste care purtam un sacou. Incepand cu 2015 pantalonii capri sunt pe val si au ajuns sa fie atat de volatili incat pot fi purtati atat in sezonul rece cat si in cel cald.

Daca adori stilul casual-smart pantalonii capri sunt piesa- cheie pentru acest stil vestimentar chic! Poti opta pentru o pereche viu colorata sau cu carouri, poate te tenteaza modelul clasic negru sau cel cu talie inalta. Indiferent de modelul ales ai nenumarate optiuni de asortare!

Iata 4 motive pentru care ar trebui sa porti pantalonii capri in acest sezon:
In cazul in care nu esti multumita de inaltimea ta, pantalonii capri cu talie inalta sunt o optiune care te pot scoate din impas!

Nu uita, pentru efectul de alungire a siluetei trebuie sa alegi un model cu talia inalta, iar pantalonul trebuie sa fie lung pana aproape de glezna. Intre glezna si taietura pantalonului este recomandat ca distanta sa fie de maxim o palma.

pantalonii_capri_sunt_pe_val_2

Pantalonii capri echilibreaza silueta si ofera iluzia unor picioare mai lungi.

Pantalonii capri subtiaza silueta, insa in nici un caz nu te fac mai scunda. Daca aceasta este grija ta principala, te asiguram ca efectul nu este unul negativ! Singurul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare este imprimeul. Evita liniile orizontale pentru a evita ideea unui volum suplimentar asociat siluetei.

pantalonii_capri_sunt_pe_val_3

Modalitatile de asortare sunt infinite!

Modelul desi este unul capricios, dat fiind lungimea, are ca atu finetea: eleganta sa este izbitoare. Cu toate acestea, poti purta pantalonul capri si la un pantof sport si la o pereche de pantofi cu toc. Poti alege o camasa de satin sau o camasa din voal, sau un tricou alb simplu sau… un top crosetat! Sfinte garderoba, cate optiuni! Pantalonul ofera posibilitatea unei asortari cu un trench bej clasic sau o jacheta scurta cu volane in talie.

Ai nenumarate metode de accesorizare si creare a outfiturilor, tot ce trebuie sa faci este sa alegi cu grija dimensiunea si croiul (larg sau mulat).

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE PANTALONI FEMEI,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/4-motive-pentru-care-sa-porti-pantalonii-capri/