answear.ro%20

Tinute din 2 piese de luat la birou

tinute-din-doua-piese-de-luat-la-birou-1
Geamuri mari de sticla, un scaun comod, un birou impodobit cu florile primite in luna femeilor, un baton de cereale plasat langa laptop, un smart phone ratacit printre agende si un ruj pus langa calendarul incercuit pana la ultima zi a lunii. Se pare ca programul este destul de incarcat la birou… in toata aceasta aparenta dezordine gasesti influente feminine. Fiind luna femeilor si adorand femeile puternice, am decis ca in acest articol sa vorbim despre… tinutele office.

Ti-am tot vorbit despre rochiile office pe care le poti purta la birou, insa tinutele din 2 piese (camasa-fusta / camasa- pantalon), sunt la fel de seducatoare precum faldurile unei rochii bine croite. Am selectat cateva tinute din 2 piese pe care le poti purta oricand la birou.

Cat de mult ne plac nou, femeilor, pantalonii! Cat de mult s-au luptat femeile de-a lungul istoriei pentru ca noi sa ne bucuram de pantaloni ca parte a garderobei feminine. Unul dintre cele mai apreciate outfituri, intalnit cel mai des in sezonul rece, este cel care are la baza combinatia pantalon-camasa. Daca ai un job care presupune statul la birou sau chiar deplasarea pe teren, aceasta combinatie iti ofera doza de feminitate in timp ce iti garanteaza profesionalismul.

Iata tinutele noastre preferate:

Tinuta #1; camasa cu fundita & pantalon

Venim in intampinarea ta cu 2 modele de camasi cu fundita la gat. Fie ca optezi pentru maneca lunga sau scurta, poti completa camasa cu un sacou. Piesa vestimentara ce se poarta in ultima vreme si este ultra trendy este vesta.

Combina camasa cu findita la gat cu un sacou monocrom si un pantalon cu talie inalta si vei avea un look office pe care vei vrea sa il porti si in loc de pijama! Da, atat de comod este outfitul!

tinute-din-doua-piese-de-luat-la-birou-2tinute-din-doua-piese-de-luat-la-birou-3

Tinuta #2; bluza voal & pantalon

De la fundita trecem la volanase, la volanase pe… brate! Pentru zilele in care ai nevoie de un look business, insa vrei sa ocolesti camasa clasica, poti opta pentru o bluza din voal, extrem de vaporoasa cu volane aplicate pe brate. Designul da senzatia de diafan, fiecare miscare a mainilor tale fiind accentuate de miscarea gratioasa a volanelor.

Poti asorta bluza cu un pantalon cu talie joasa, fie puternic colorat fie cu o combinatie clasica alb-negru, insa nu ezita sa porti aceeasi camasa si la o fusta tip creion. Indiferent de combinatie, miscarile tale vor fi clar pronuntate de liniile fine ale volanelor care vor pune in evidenta bratele si bustul.

tinute-din-doua-piese-de-luat-la-birou-4tinute-din-doua-piese-de-luat-la-birou-5

Va recomandam noua colectia de haine office ,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/smart-office-look-tinute-din-2-piese-de-luat-la-birou/