answear.ro%20

Rochii casual cu maneca lunga

rochie-de-primavara-cu-maneca-lunga-1

O rochie casual cu maneca lunga, deosebita, confortabila


Indragim rochiile casual cu maneca lunga, si pe buna dreptate: pe langa faptul ca sunt deosebit de confortabile, se potrivesc in special sezoanelor intermediare, precum primavara sau toamna. Iar vremea de acum pare ca exista special pentru a ne oferi ocazia de a purta rochii cu maneca lunga in cele mai vairate contexte. Deosebit de versatile, rochiile cu maneca lunga se regasesc in numeroase stiluri, culori si modele, rochie-cu-maneca-lunga-rosie-de-primavaraastfel ca iti poti alege cel putin o favorita pe care sa o adaugi garderobei tale.


Pentru femeia pasionala, am creat rochia cu maneca lunga Rachel rosie. Confectionata din material elastic, rochia casual cu maneca lunga Rachel se remarca in primul rand datorita culorii sale puternice, care este un simbol al feminitatii si al elegantei eterne in lumea modei. Croiul conic, creat special pentru a-ti urmari discret liniile corpului si pentru a-ti pune in valoare silueta, este completat de faldurile din zona bustului care transforma rochia cu maneca lunga intr-o piesa vestimentara irezistibila, ce nu mai are nevoie de alte detalii si accesorii pretioase pentru a iesi in evidenta.

rochie-de-primavara-cu-maneca-lunga-2rochie-de-primavara-cu-maneca-lunga-3

Pentru un look usor dramatic, alege rochia cu maneca lunga Rachel bordo, din material elastic extrem de confortabil care isi mentine, totusi, o textura foarte eleganta - motiv pentru care este si foarte versatila. Tonurile bogate de marsala, devenite atat de populare in 2015 si care isi pastreaza farmecul si anul acesta, in combinatie cu faldurile, design-ul conic care iti pune in lumina formele feminine si cu decolteul subtil o transforma intr-o piesa vestimentara mai mult decat perfecta pentru aceasta primavara.

Te invitam sa iti alegi rochii casual favorite de pe site-ul nostru, si vor ajunge la tine in cel mai scurt timp!

Rochii casual - vezi oferta actualizata

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-cu-maneca-lunga-de-purtat-in-aceasta-primavara/